Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizde güzel haberler yok kuzucumm pek..güzel haberleri haziran temmuz ağustos eylül aylarında ancak verebiliriz. :D:D

Canım güzel haber sadece bebiş değilki, iş olur, başka bişi olur.
Bu arada ben bir güzel haber daha vereyim, eşimin kadrosu geldi çook şükür, seneye tayin hakkımız olacak.
Buda bebişin nasibi sanırım, evlenmeye 2 hafta kala atanmıştı, şimdide kadromuz geldi, evliliğimiz iyi geldi eşime 🙂)

sahil doğru diyorsun canım şükür etmek lazım

kızlar bende bugun cok yorgunum iş yernden arkd.ayy bu halin ne dedi yüzün kireç gibi olmuş diyor bende ayy sende bir çökmüşssün gözlernn altı morarmış dedim :D:D çalışmaktan epey yoruldum şükr ama çalışacak bir işim var bugn gece 12 ye kadr işteym eşimle beraber çalışıcaz

sahil doğru diyorsun canım şükür etmek lazım

kızlar bende bugun cok yorgunum iş yernden arkd.ayy bu halin ne dedi yüzün kireç gibi olmuş diyor bende ayy sende bir çökmüşssün gözlernn altı morarmış dedim :D:D çalışmaktan epey yoruldum şükr ama çalışacak bir işim var bugn gece 12 ye kadr işteym eşimle beraber çalışıcaz
güle güle kullan tatlım çok güzelmiş herşey..
önceki yerde he.jar vardı kızlar hatırladınızmı oda hamişmiş..siteden okuyorum gizli gizli :D:D

Ben gider kızlar, bugün ve yarın davetliyiz.
Ablam otur biraz k..... üstüne diyor 🙂)
Yarın şehirdışına çıkma ihtimalimiz var, ben gitmezsem tek kalıcam, eşim gitmek zorunda ve banada gel diyor, bakalım ne yapıcaz.
Mart sonunda da Giresunda eşimin arkadaşının düğünü var, borçlar bitseydide sonra yapsaydı düğünü diyorum hep 🙂)

kelebek bende bir hastalık olsa gerek kab kaşık almaya kullanmaya doyamıyorum yeni evli olmama rağmen koyacak yer yok seviyorum renk renk şu sıralar uğramam lazım yine 🙂

ikra gez canım valla herkes bana diyor şöylr 2 -3 yıllık evliler ne gezersen şimdi yoksa ilerde çocuklu çoluklu çok zor keyfini çıkar tabi senin durum farklı riskli olabilir sürekli gezmeler şu bu ama yani bencede iyisen oturma valla kendime bakıyorum dünde eşimle konuşuyorum ne kadar monotonlaştık diyorum nişanlıyken çıkıp geziyorduk şu bu oda diyor bir pazarın var onuda misafir kabul ediyorsun sonra ben suçlu oluyorum diyor hep istediğimiz senelrdir bir yer var köy kahvaltısı dedim oraya bile gidemedik sanki çok kıt kanat durumdayız bilmem ne geldiler ya bana söylicem yoksa kudururum 🙂 yani öf puf oluyor gerçi araba yok kış günü in bin zaten aklıma geldikçe vaz geçiyorum yaz gelsin biraz hareketlilik olur

Geri