Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlarr..
hayırlı haftalar olsun hepimize..ben cumartesi inanırmısınız 1 de kaltım yuh dedim kendime..akşam 7 ye kadar temizlik yaptım..
pazar günüde evdeydim poğaça bide yemek yaptım..bulaşık yıkadım eşim 9,30 da geldi..yemek yedik..tv izlerken uyumusum ben..hala c.tesinin yorgunlugu var üzerimde..
bu arada kızlar ben cuma akşamı Quennle konustum ..herkese çok selamı var..laptop arızalanmıs ve tamir masrafı 0 laptoplarla eşdeğer oldugu için yaptırmamıslar..o yüzden gelemiyomus..hersey çok güzelmiş...hamilelikte güzel geçiyomuş..ayın 23ünde kontrole gidicek..o gün doğumda olabilirmiş..doktor 2 gün daha bekleyebiliriz demiş.25 indede olablirmiş yani..sürekli annemlerdeyim dedi..sizlereee çok çokk selamı var kızlar..çok öpüyorum kızları dedi..

yoğun bir hafta sonu geçti kızlar ama eğlenceliydi uzun bir süre sonra bu kadar hiç gülmemiştim

cumartesi iş çıkışı markete uğrayıp alışveriş yaptıktan sonra eve geçtim annemleri ablamları yemeğe alıcaktım eve gittiğimde saat 3 geçiyordu hemen ortalığı toplayıp mutfağa geçtim
hazırladım ettim derken o ara tüp bitti 🙁 tüpçü geldi taktı annemler geldi felan derken yetiştirdim herşeyi babam tabi beklemiyordu benden böyle şeyler sanırım aferim diye diye bir hal oldu ilk kez çeyizden beri örtülerimi felan çıkardım güzelce onlardan daha önemlisi gelmez herhalde

eşim özellikle mercimek çorbası istedi
ondan sonra kuru fasulye
galete unlu içi kıymalı börek
orman kebabı
pilav
salata turşu
irmik helvası yaptım

çayada kayınvalideme indiler

Herkese günaydın çok özledim sizi ya
geçsin şu çarsamba biraz olsun rahatlayım
bugünde yazamayabilrim kızlarrrr

günaydın kızlarrrrr 🙂

bu hafta çabuk bitsin yine cuma gelsinnnn 🙂

bizde cuma günü eşim beni aldı bi restorana götürdü ama çok güzeldi masa ayırtmış yemek yedik karnımızı doyurduk oturduk konuştuk sohbet ettik çok güzel vakit geçirdim..kafamız dağıldı iyi oldu..

cumartesi günü eşimle çarşıya çıktık gezdik ordan eve geçtim temizlik yaptım akşama misafirim geldi onlara pasta börek derken o günde öyle geçti..

pazar günüde eşimle miskinlik yaptık yatakta debelendik zor kalktık 😀

kahvaltı filan derken annemlere gittim akşama kadar oturdum sonra evime geldim veeeee sonuç yine hüsran işte burdayım yani işte :D:D

Bende c.tesi 4 te evdeydim.bi gittim elektrikler yok..ısıtma suyla duş aldım 🙁hazırlandım kuaföre gittim.sonra eşimle yemeğe gittik.çook güzel bi geceydi.eve geç geldik,günümüz ölmesin diye dünde erken uyandık.kahvaltıya gittik bol bol gezdik...bu h.sonunu sadece kendimize ayırdık...uzun zamandır bu anlamda bişiler yapmıyorduk çok iyi geldi...

evde birde pazar saat 11 akşam 6 kadar montaj vardı duvara ünite yaptırdık ay ne zormuş öyle çok uğraştı adam birde onlara hazırladık birşeyler zaman nasıl geçti anlamadım

o sesde birinci oğuz oldu çocukta ses var ama starlık değil

evde birde pazar saat 11 akşam 6 kadar montaj vardı duvara ünite yaptırdık ay ne zormuş öyle çok uğraştı adam birde onlara hazırladık birşeyler zaman nasıl geçti anlamadım

o sesde birinci oğuz oldu çocukta ses var ama starlık değil

bizde akşam yarışmayı izledik başından beri takip ediyorduk zaten benim avorim deryaydı elendi eşiminde ibrahim şevkiydi ikimizde tuturamadık yani🙂 O yarışmaya katılan herkese ses vardı zaten oğuzunda sesi güzel ama sıradandı dediğin gibi bencede hiç haketmedi

Geri