Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar, iyi haftalar olsun herkese

queenin doğumuna 6 gün kaldı değil mi kızlar? ne kadar heyecanlılardır şimdi

koltukları sildim halıları silkeledim..bir güzel süpürdüm sildim..toz aldım banyo wc yemek anca işim bitti..2,30 da başladım temizliğe sahilim..
kızlarr kimse Quenni merak etmmeiş anlaşılan..aleykümselam diyen olmadı bile..

oh oh ne güzel temizlik yapmışsın bacım quennlemi konuştun kuzum nasılmış iyimiymiş bebeiş nasılmış ay canım 1 haftası var bende aramadım ne zamandır arayayım sesini duyayım selam söyledi galiba bize aleyküm selam sende çok selam söyleseydin bizden bacım

nasılsın bitanem..iyiymisin..hafta sonun nasıl geçti..

yoğun geçti kuzu nasıl olsun evde uğraş uğraş dur zaten cumartesi saat 2 de gittim eve ev işi işte hamd olsun güzel geçti canımmmm

oh oh ne güzel temizlik yapmışsın bacım quennlemi konuştun kuzum nasılmış iyimiymiş bebeiş nasılmış ay canım 1 haftası var bende aramadım ne zamandır arayayım sesini duyayım selam söyledi galiba bize aleyküm selam sende çok selam söyleseydin bizden bacım

yoğun geçti kuzu nasıl olsun evde uğraş uğraş dur zaten cumartesi saat 2 de gittim eve ev işi işte hamd olsun güzel geçti canımmmm
söyledim canım söyledim..herkes seni çok merak ediyo dedim..sana selamı var dedim..pinede sağolsun aradı beni konustuk dedi..perşembe doğum olmazsa c.tesi olucakmıs..hersey çok güzel gidiyo dedi..hepinize selam söyledi..

Geri