Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl yani kuzuşş eşin sevdimide tekrar istedi yanınada küp küp doğranmış patates kızart öyle servis yap :şş:eşinin damak zevkini öğreniyorsun işte yavaş yavaş birşeye ikikere takıyorsa sevdikleri arasında demektir
evet canım sevmiş heralde pazarda ne alsak diye dolaşıyorduk karnıbahar alalım kızartma yap dedi bende şaşırdım tamam canım patateste kızartırım bu sefer
söyledim canım söyledim..herkes seni çok merak ediyo dedim..sana selamı var dedim..pinede sağolsun aradı beni konustuk dedi..perşembe doğum olmazsa c.tesi olucakmıs..hersey çok güzel gidiyo dedi..hepinize selam söyledi..
ben konuştuğumda herşey normal normal doğum olacak dedi bana allah bir solukta kurtarsın inş. sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alsın rabbim isteyen herkesede tez vakitte nasip eylesin
aleykümselam canım benim allah yardımcısı olsun inş.
ben konuştuğumda herşey normal normal doğum olacak dedi bana allah bir solukta kurtarsın inş. sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alsın rabbim isteyen herkesede tez vakitte nasip eylesin