C
cikletimnerde
Forum Okuru
hoşgeldin adaş..ayın 23 ünde son kontroller yapılınca belli olacakmıs adaş..Allah yardımcısı olsun Inşallah, sezaryan mı yapacaktı?
hoşgeldin adaş..ayın 23 ünde son kontroller yapılınca belli olacakmıs adaş..Allah yardımcısı olsun Inşallah, sezaryan mı yapacaktı?
nasıl yani kuzuşş eşin sevdimide tekrar istedi yanınada küp küp doğranmış patates kızart öyle servis yap :şş:eşinin damak zevkini öğreniyorsun işte yavaş yavaş birşeye ikikere takıyorsa sevdikleri arasında demektir![]()
söyledim canım söyledim..herkes seni çok merak ediyo dedim..sana selamı var dedim..pinede sağolsun aradı beni konustuk dedi..perşembe doğum olmazsa c.tesi olucakmıs..hersey çok güzel gidiyo dedi..hepinize selam söyledi..
hoşgeldin adaş..ayın 23 ünde son kontroller yapılınca belli olacakmıs adaş..
amin kuzum amin..Rabbim tez avazda kurtarsın onuda akasyayıda..cimcimeyide.armiyide.. topiğin ilk bebişi de geliyoaleykümselam canım benim allah yardımcısı olsun inş.
ben konuştuğumda herşey normal normal doğum olacak dedi bana allah bir solukta kurtarsın inş. sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alsın rabbim isteyen herkesede tez vakitte nasip eylesin
ALlah bizlerede nasip etsin..hoşgeldin adaş..ayın 23 ünde son kontroller yapılınca belli olacakmıs adaş..
sendemi brütüskızlar benim size birşey söylemem lazım
