Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kıyafet defilesimi yapıyonuz yoksa kına gecesimi kızzz hahaha

DOĞRU DEDİN KIZ hahaha hahaha

bizim buralarda urba denir ona kız giymesede 7-8 elbise takım gösterir gelenlere onun gibi bişi herhalde hahaha yok ben giyemezdim saçlarım makyajım bozulur hahaha

urba bizim burda kınadan sonra oluyo kuşum
gelinin yakın arkadaşlarından 5 kişi gelin damat erkek falan oluyo böle komik bi şekilde
kınadan sonra erkek evine gidiliyo tavuk almaya 🙂
orda eğleniliyo kapının önünde
düğünlerde en çok sevdiğim kısımdır tavuk alma hahaha hahaha
kızlar yaaaa gelin kocamı terlikle kovalamama yardım edin :D:D

kafacım herkes ev sahibi olmak ister eşinde ister elbette ama bak bebekte düşünüyorsunuz borcunuzda varmış eşin zamanını bilir o zamanı geldiğinde sana der zaten ev bakalım diye yapışık nizam konusundada en iyisi önü açık olan tabiki sende çok rahat ediyorsun benim mutfağımın önü açık bornozla bile girip çıkıyorum mutfağa🙂 ama oturma odasının camı bizim site bahçesine bakıyor tüm bloklar aynı bahçeye bakıyor o yüzden hiç güneşliğini açmıyorum oturma odasının gündüz bile

kafacım herkes ev sahibi olmak ister eşinde ister elbette ama bak bebekte düşünüyorsunuz borcunuzda varmış eşin zamanını bilir o zamanı geldiğinde sana der zaten ev bakalım diye yapışık nizam konusundada en iyisi önü açık olan tabiki sende çok rahat ediyorsun benim mutfağımın önü açık bornozla bile girip çıkıyorum mutfağa🙂 ama oturma odasının camı bizim site bahçesine bakıyor tüm bloklar aynı bahçeye bakıyor o yüzden hiç güneşliğini açmıyorum oturma odasının gündüz bile

aslında doğru söylüyorsun canım oda tabiki ev alalım istiyo ama benim anladıgım kadarıyla şimdi evi görmeden yorum yapmak istemiyo..

bende işte böyle ev bakınca hevesleniyorum birden hakkımızda hayırlısı inşallah..

karıcım vakti zamanı gelince zaten herşey olucak sen canını sıkma herşey güzel olcak yazmış 🙂

afettim onu 🙂

Geri