Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aslında doğru söylüyorsun canım oda tabiki ev alalım istiyo ama benim anladıgım kadarıyla şimdi evi görmeden yorum yapmak istemiyo..

bende işte böyle ev bakınca hevesleniyorum birden hakkımızda hayırlısı inşallah..

karıcım vakti zamanı gelince zaten herşey olucak sen canını sıkma herşey güzel olcak yazmış 🙂

afettim onu 🙂
aferin hep böyle uysal kafa ol bakalım :eferin:

Slm kızlaar nasılsınız, sadece çiklet kalmış yaa, yetişemedik muhabbete...
Bugün bebişi görmeye gittim, ama göremedik malesef, uyuyordu uyandıramadı doktor, annesi gibi uykucu olsa ne güzel olur, uyuruz gece gündüz 🙂)

sadece bize değil eşinede bak seni üşütmemek işin 70 lerde yakıyor kombiyi🙂

ayy evet doğru söylüyorsun tesadüfcüm şuan varya utandım gerçekten bazen çok nankör olabiliyorum eşime karşı yaptıgı güzellikleri hemen unutuyorum ama aslında unutmamam lazım..

bunu bana hatırlattıgın için çok teşekkür ediyorum canım çok duygulandım şuan 🙂

Anaamm kafacım eşin 70'de yakıyorsa size kaç lira doğlagaz faturası geliyor yaa...
Annem 55'te yakmış 300 küsür gelmiş, biz yakıttan yakınıyorduk ama bu sene İstanbul doğuyu solladı...

hoşgeldin ikracım..

evet 70te yakıyoruz son zamanlarda doğalgazı canım çünkü ben çok üşüyorum eşim sağolsun yakıyo 🙂

bu ay 215 tl ödedik canım daha dün ödedik hatta.. kaç m3 yakmışız şimdi aklıma gelmedi gelseydi onuda söylerdim canım.. ne yapayım ya çok üşüyorum canımdan değerli değil ya..

bu arada inşallah bi dahaki sefere bebeciğin gösterir kendini canım 🙂

cuma günü iş yerinden bi arkadasımın bebeği oldu 🙂 erkek bebecik 1 hafta erken geldi 🙂

hoşgeldin ikracım..

evet 70te yakıyoruz son zamanlarda doğalgazı canım çünkü ben çok üşüyorum eşim sağolsun yakıyo 🙂

bu ay 215 tl ödedik canım daha dün ödedik hatta.. kaç m3 yakmışız şimdi aklıma gelmedi gelseydi onuda söylerdim canım.. ne yapayım ya çok üşüyorum canımdan değerli değil ya..

bu arada inşallah bi dahaki sefere bebeciğin gösterir kendini canım 🙂

cuma günü iş yerinden bi arkadasımın bebeği oldu 🙂 erkek bebecik 1 hafta erken geldi 🙂

Ozaman çok iyi ödüyorsunuz, muhtemelen kombiden kombiye değişiyordur.
Bizde hareketlerini sabırsızlıkla bekliyoruz ama daha erken diyor doktor, 20. haftada net hissedersin dedi.
Haftaya perşembe iç orgamlarını kontrol edecek.
Bizim bebeğede ağustos 20 diyorlar ama nedense içimden ağustos 10 geçiyor 🙂

Geri