Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla içimden ne geçiyorsa oluyor 🙂 canım elmalı kurabiye istedi acaba yapabilirmiyim diye internetten baktım akşam eve gittim kapı çaldı kaynım kca tabak getirmiş 🙂
ay dedim keşke daha farklı şeyler isteseydim
yok kız zaten bana ne diyebilirler herşeyimle yetiyorum onlara boyum kısa aklım uzun hah
ben ruj sürmeyen kayınvalidemi bile yoldan çıkardım ayol parfümler rujlar görsen herks diyor gleine mi öznedin oda diyor sahil aldı yenilendim sayesinde 🙂))
valla almıcam diyotum ama alıyorum ne yapayım geçen mayısda parfüm verim hala kullanıyor 🙂 az az sıkıyorum bitmesin diyor ev terliği felan ben giyorum onada alıyorm
iyi yapıyosun canım.. bende çok alırdım evlenmeden.
ama aldığım hediyeleri beğenmiyodu galiba 🙁
iki tane don almıştım bi ara içimden gelmişti.
onları bile beğenmedi alt tarafı don. bunları al sen giy çeyizine koy dedi.
öle çeyizlik donda almadım yani. çok az güpürü vardı önünde okadar 🙂
giymiyosanda sağol de koy çekmecene kalsın.
hoşbulduk canım benim eltim var çokta severım ama bana göre biraz farklı nasıl desem bıras burnu havada ama kötü anlamda değil ablam gibi severm ama farklı gelen seylerı yok değil
kızlar benim bohça alısverısıne bız eşimle gittik ve bohçaları eşim kendı ellerıyle tek tek hazırladı bnı cok utandırdı hepsini böyle beyaz tül ve nazar boncuklarla süsletmiş tepsiler gelirken kayınvalidem görünce şöyle dedi 22vay benim oğlum neler yaparmış benim haberim yokmuş'' kayınvlaıdeme gore tepsi göturmek falan banel seyler cunku o okey masalarını saclarını sarmayı arkd.gezmeyi hoslgedın yaz partılerı yapmayı sever eşimn ailesini tanıynda dedm bızımle anlasamazlar cunku bız orta halli bir aileyiz kendımıze gore yasam standartımız belli ama cok ıyı anlastılar aılemle şükür o konuda sorun olmadı
bizde eşim annem ve ben gitmiştik. annemin gelmesinide eşim çok istedi. hem gezeriz hem alışveriş yaparız diye. sonra annem gitti çok durmadan biz tam gaz devam ettik özel şeyleri almayı 🙂
selam kızlar güzel geçsin gününüz
sabah misafir kızçeleri yolculadık öyle geldim işe. onlar için dua edin kızlar evleri oturulamaz raporu almış.
bu akşam 20 gün aradan sonra kocişle yalnız kalacağız. özledim çokkkk.
sabah misafir kızçeleri yolculadık öyle geldim işe. onlar için dua edin kızlar evleri oturulamaz raporu almış.