Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar ben bu ay kazaya kurban gitmekten tırsıomm 🙁(
ay aklıma kötü kötü şeyler gelioo
bu kadar istekli adet olmayı hiç istememeiştim ne günlere kaldık

kafacım dua oku canım içini ferahlat..
neyse sıkıntın hayırlısıyla çıksın ortaya..üzerinden çıksın

günaydın canım, nerelerdesin?

noldu kafa ya, alışkın değiliz seni böyle görmeye
dün okudum canını sıkan özel bişey varmış, umarım cok önemli bişey değildir

evet canım dün işle ilgili bazı şeyler oldu ama ne yapayım artık herşeyin hayırlısı diyorum zamana bıraktım..

ama böyle sanki regl öncesi olurya o durumdayım acayip sinirliyim canım sıkılıyo iştahım filanda kaçık böyle ne oluyo hiç bilmiyorum ama böyleyim yani işte.

reglinde bitti kuzu neye taktın kız*:kiamam:

ya aslında bişeye takmadım canım ama işte bi tuhafım regl öncesi dönemi sanki şimdi yaşıyor gibiyim.. 🙁
çok asabi sinirli oldum 2 gündür.. ben normalde hep capcanlı bir insanımdır hep gülecek bişey mutlaka bulurum o yüzden eşim bile farketmiş dün diyoki hayırdır karıcım senin bişeye canın sıkılmış neyin var..

kafacım dua oku canım içini ferahlat..
neyse sıkıntın hayırlısıyla çıksın ortaya..üzerinden çıksın

evet canım aslında çok haklısın..dua etmeliyim... regl oldum diye namaza ara vermiştim mecburi olarak dün temizlendim ama ne yalan söyleyim namaz kılmak çok zor geldi bende kazaya bıraktım...bu akşam inşallah Allah nasip kısmet ederse tekrar devam ederim..

ayh kızlar eşim aradı şimdi,
dün gece rüyamda; tem kapalı, E5 de kapalı, sahilyolu akıcı ama orda travestiler var oooffffff
kapana kısıldık demişim
:hhh:
eşim de hayatım o zaman minibüs yolundan gidelim demiş, bende ordan londraya çıkış yok, kapana kısıldık demişim yine :hhh:
gülmekten yerlere yattım çatlak hatunum benim diyo🙂
ne gördüysem artık rüyamda

baldemcim valla bu durumda bile güldüm yani 🙂 Allahta seni güldürsün 🙂

Tweety hoşgeldin naber?

Baldem dün rüyalardan falan konuştuk uyur gezerlikten sayıklamadan. Sanada olmuş 🙂))

Pinenin yaptığını yapıcam birgün benim adama 🙂

Kafa salla gitsin neyse dert. kafamıza taktıkça anca kendimzi yıpratıyoruz ya.

Esenn bişiler olabilirmi diyosun 😀

Geri