Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hayır tabiki gaz verin demiyorum
ama sonuçta burda da bişey oluyosa tepkisiz kalmak olmaz bence
basit dediğin olayda da kızın işiyle ilgili hakaret boyutuna varan şeyler söyledi twety
çikonun geçende anlattığı bi olayı atlıkarınca muhabbetini resmen koz olarak kullandı
çok ayıptı bence
burda birbirimize bişeyleri anlatıyosak
dönüp dolaşıp bize koz olarak kullanması gerekmiyo
hepimiz herşeyimizi döküyoruz burda

kesinlikle haklısın menekşe
ama çikonun artık bu konuyu unutması lazım çünkü hepimiz burda kimin ne olduğunu biliyoruz
adaşım bir gün gelmezse özleniyor

bana illa haklısın demek zorunda değilsin sahilcim
sonuçta herkesin kendi fikri
benim gibi düşünmek zorunda da değilsin
biraz önce de belirttim bu benim şahsi fikrim

kesinlikle haklısın menekşe
ama çikonun artık bu konuyu unutması lazım çünkü hepimiz burda kimin ne olduğunu biliyoruz
adaşım bir gün gelmezse özleniyor

yani bende şimdi burda onun avukatlığını yapıyomuşum gibi hissettim kendimi ama
düşündüklerim bunlar düşüncelerimi de söylemeden geçemedim yani

melo evet kuzu yoğurt çok güzel oldu kavanozlara mayaladım ama eminim ki diğeri daha güzel olacak çünkü bunu satın yoğurtla mayaladım 🙂 içine biraz tuz acıkta şeker koydummmm her yemeğe koyuyorum ben zati

BEN tartışmanın çıkması ile ilgili sebebi basit buluyorum o nerde . sen bilirisin nerde gibisinden

ama söylenen sözlerle ilgili herhangi bir biasitlik yok biz en azından çikletin ne iş yaptığını biliyoruzz

kızlarr aylinim ve adaşımm sizi sevdigimi biliyosunuz..
konuyu gündem etmeyin boşverin..herkes kendi yaptıgının elbet hesabını verir..düşmez kalkmaz bi Allah..
konu kapandı gitti..
basit gibi görünen bu konuları çok da uzatmanın anlamı yok..
heee ben olsam durum daha farklı olurdu..
kızlar bana kızmayın ama bu olayla ilgili eğer ki nikinin sahilin pinenin ve ya başkasının başına gelseydi
beni az çok tanıdıgını söyleyebiliyosanız her zaman yaptıgım gibi haklı tarafta kimin olduguna inanıyosam ki bu zamana kadrda hep öyle oldu..orda dururdum..sahil birdaha basit bi mevzu deme cnm tamammı..o gün senin hastaneden gelmen senin için ne kadr önemliyse benim konumda bana göre o kadr önemliydi..kızlar ben hepinizi seviyorum ama eskisi kadr aranızda bulunamıcam o kadr..

Geri