Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yani bende şimdi burda onun avukatlığını yapıyomuşum gibi hissettim kendimi ama
düşündüklerim bunlar düşüncelerimi de söylemeden geçemedim yani

yok canım ne avukatlığı herkes açıkca gecikmiş de olsa fikrini söylüyor
bu kadar şey paylaştıktan sonra zaten fikrimizi söyleyemezsek dostluğumuzun ne anlamı kalır ki

melo evet kuzu yoğurt çok güzel oldu kavanozlara mayaladım ama eminim ki diğeri daha güzel olacak çünkü bunu satın yoğurtla mayaladım 🙂 içine biraz tuz acıkta şeker koydummmm her yemeğe koyuyorum ben zati

şeker duymuştum da kuzu tuz'u ilk kez duyuyorum
birdahaki sefere bir kavanoza bende öyle deneyeceğim :D:D

şimdi kızlar evet çikonun moreli bozuk bende olan olayla ilgili olduğunu düşünüyorum soğuk konuşuyor çünkü yani geliyor gelmiyor falan vs.... konuşmamışlar bu arada ben telden konuştum çikoyla aramadı dedi gel gelelim konuyor şimdi işin içine giren girer konuşan konuşur yorum yapan yapar yapmayan yapmaz çiko sende bu yazdıklarıma kızma olurmu seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun sen üzülünce bende üzülüyorum yok o yorum yaptı bu yapmadı buna küseyim olmaz canım benim tamam sende kesinlikle haklısın sanada haksızsın demiyorum ki söylenecek şeyleri söyledik yani en azından ben kendi adıma konuşayım söyledim sonrada işim olduğu için çıktım sonra geldim ki konu dağılmış neyse... sende üzme kendini zaten okuyordur yazdıklarımızı diye düşünüyorum kim kimin ne olduğunu az çok biliyor tamam mı kuzum benim

BEN tartışmanın çıkması ile ilgili sebebi basit buluyorum o nerde . sen bilirisin nerde gibisinden

ama söylenen sözlerle ilgili herhangi bir biasitlik yok biz en azından çikletin ne iş yaptığını biliyoruzz
sahilim biraz üzerinde düşünürsen ilk yazıdaki soru hiç masum değildi..bunu tüm kızlar farketti
niki bile yazdı tuhaf bi soru diye..

yok canım ne avukatlığı herkes açıkca gecikmiş de olsa fikrini söylüyor
bu kadar şey paylaştıktan sonra zaten fikrimizi söyleyemezsek dostluğumuzun ne anlamı kalır ki

şeker duymuştum da kuzu tuz'u ilk kez duyuyorum
birdahaki sefere bir kavanoza bende öyle deneyeceğim :D:D

heh işte bende onu demeye çalışıyorum
burda yapılan bi haksızlıkta da fikrimizi söylemiyceksek hep iyi şeyleri paylaşmak için mi burdayız biz
hep laylaylom hayat ne güzel mi diycez birbirimize
günlük hayatta böyle şeyler gelince başımıza napıyoruz peki

bana illa haklısın demek zorunda değilsin sahilcim
sonuçta herkesin kendi fikri
benim gibi düşünmek zorunda da değilsin
biraz önce de belirttim bu benim şahsi fikrim

şimdi sen sinir oluyorsunudr kesin 🙂
ama tarafsız bakmak ve oaly dışında durmak lazım iki arkadaş neticede
burda ne diyebilirim çiklet kendini savunmasaydı burda herkes mutlaka söylecek gerekli cvp verecekti ama çokta güzel gerekl icvp verdi

şimdi kızlar evet çikonun moreli bozuk bende olan olayla ilgili olduğunu düşünüyorum soğuk konuşuyor çünkü yani geliyor gelmiyor falan vs.... konuşmamışlar bu arada ben telden konuştum çikoyla aramadı dedi gel gelelim konuyor şimdi işin içine giren girer konuşan konuşur yorum yapan yapar yapmayan yapmaz çiko sende bu yazdıklarıma kızma olurmu seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun sen üzülünce bende üzülüyorum yok o yorum yaptı bu yapmadı buna küseyim olmaz canım benim tamam sende kesinlikle haklısın sanada haksızsın demiyorum ki söylenecek şeyleri söyledik yani en azından ben kendi adıma konuşayım söyledim sonrada işim olduğu için çıktım sonra geldim ki konu dağılmış neyse... sende üzme kendini zaten okuyordur yazdıklarımızı diye düşünüyorum kim kimin ne olduğunu az çok biliyor tamam mı kuzum benim
cnm hadiiin hepiniz yorum yapın diyen kim allah aşşkına nerelere gidiyo konu.. yapmayın lütfen

şimdi sen sinir oluyorsunudr kesin 🙂
ama tarafsız bakmak ve oaly dışında durmak lazım iki arkadaş neticede
burda ne diyebilirim çiklet kendini savunmasaydı burda herkes mutlaka söylecek gerekli cvp verecekti ama çokta güzel gerekl icvp verdi

hayır neden sinir olayım benim gönlümü yapmak için bana haklısın demen gerekmiyo
herkesin kendi düşüncesi
ama orda da twetye bişeyler söylenebilirdi
bu çikonun kendini savunmasıyla alakalı bi durum değil
yoksa tabiki o kendini savunabilir elleri armut toplamıyo yani

adaşım bende pineye katılıyorum sende kesinlikle haklısın sen kendin yaptığın gibi karşıdanda bekledin ki haklısın ama herkesin yapısı farklı
biri bulaşmak istemez kimi fikrini kabaca söyler
ben tekrar yine söylüyorum yazdım ama sildim cünkü yazımda ona karşı kırıcı şeyler yazmıştım onun gibi olacağıma geride durayım dedim

Allah göstermesin canım ama birdaha böyle bir konu yaşanacak olsa emin ol herkes fikrini açıkca yazacaktır

biz birbirimizi biliriz canım

Geri