Kafa Hamiş Melek 9 Mayıs 2012 #27.441 sahile uzan' Alıntı: kafa şu adet gününden itibaren 12 gün felan kapsamlı sor bakayım dr bana 12 14 16 dikakt ediyormsun dedi henüz değil dedim Genişletmek için tıkla ... tamam kuzu sorarım zaten bu ilaçtan sonra bana ilişki önericek diye tahmin ediyorum 😕
sahile uzan' Alıntı: kafa şu adet gününden itibaren 12 gün felan kapsamlı sor bakayım dr bana 12 14 16 dikakt ediyormsun dedi henüz değil dedim Genişletmek için tıkla ... tamam kuzu sorarım zaten bu ilaçtan sonra bana ilişki önericek diye tahmin ediyorum 😕
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.443 gene 3 misafir yakaladım kızlar uzatmayın bakın sizde bizsiz yapamıyorsunuz gelin artık
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.444 menekşe faceden silmiş silmesi birşey ifade etmiyor ama keşke böyle şeylere gerek duymasaydı ilginçç
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.445 silen silsin hiç umrumda değil kendileri kaybedfer bir kişi için silsinler
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.447 sahile uzan' Alıntı: menekşe faceden silmiş silmesi birşey ifade etmiyor ama keşke böyle şeylere gerek duymasaydı ilginçç Genişletmek için tıkla ... aa bakayım bende msnden silmemiş ama bakayım faceten silmişmi
sahile uzan' Alıntı: menekşe faceden silmiş silmesi birşey ifade etmiyor ama keşke böyle şeylere gerek duymasaydı ilginçç Genişletmek için tıkla ... aa bakayım bende msnden silmemiş ama bakayım faceten silmişmi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 9 Mayıs 2012 #27.449 tesaduf' Alıntı: aa bakayım bende msnden silmemiş ama bakayım faceten silmişmi Genişletmek için tıkla ... senide silmiş kuzu gözün aydın hadi toplu ağlayalım
tesaduf' Alıntı: aa bakayım bende msnden silmemiş ama bakayım faceten silmişmi Genişletmek için tıkla ... senide silmiş kuzu gözün aydın hadi toplu ağlayalım
Kafa Hamiş Melek 9 Mayıs 2012 #27.450 tesaduf' Alıntı: önermese sanki yapmayacakmısınız kuzum🙂 Genişletmek için tıkla ... yapıcaz tabi kuzu hepsi aynı kafaya çıkıyo
tesaduf' Alıntı: önermese sanki yapmayacakmısınız kuzum🙂 Genişletmek için tıkla ... yapıcaz tabi kuzu hepsi aynı kafaya çıkıyo