Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

herkes tepkisini farklı gösteriyor demekki kızlar
bazısı uzak durur bazısı da siler bitirir

ben dünkü konunun buralara kadar gelmesine gerçekten çok üzüldüm😀

Vallah hani nerde kardeştik arkadaştık her dakika beraberdik..

ben ilginç buluyorum doğrusu..gerçekten duygular böyle olsa şu durum asla oluşmazdı

bende onun için diyorum ya tınlamasak önemsemeseydik bu kadar entere etmezdi ne bileyim bende ilginç buluyorum

ama sonuçta herkesin kendi fikri kızlar iyi de paylaşılıyor kötüde biraz ılımlı yaklaşmak lazım

:beybi:

Slm kızlaar nasılsınız.
Çok fevri olacak belki ama ben üzülmüyorum, biz bırakıp gitmedikki, bırakıp gidenler üzülsün.
Bence yaptıkları çocukluk olmuş, çünkü zamanında bizde bu tarz şeyler yaşadık, eminim herkesin bir örneği vardır.
Hemen terkedip gitseydik o zaman, niye gitmedik?
Çünkü diğerlerinin hatırı vardı, zamanla unutulup gitti zaten, biz kaybetmedikki bizi kaybedenler üzülsün.
Çünkü suçu olmayanların hatırı yokmu bu topicte, gerçi suçlu arıyorum oda yok ya neyse...

hepimizzz kardeşizzzz bu öfkeee ne diyee ayyy :D:D

giden gider kalan sağlar bizimdir melekler siz güzel sıcak sohpetinizee devam edin

arkadaşalrınızdan birisi dün üyeliğnide sildirdi gidene kal demeyiz kalanada git demeyizz yolu açık olsun eğerki geri dönersede tabiki sitemiz açıktırr :D:D

eminimki sizin gibi güzel insanalrındaa kapıları açıktırr bol ve keyifllii sohpetler meleklerr bir sorun olursa bana veya diğer adminlere ulaşabilirsinizz

tel no : 000768000 hahahaha şaka tabisii pm atınız yeterlii :D:D

buarada elebaşınız şıpıdık nerdee görünmüyorr :D:D

Geri