Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

eşiminde sınavı var stresli çalışmak ta istemiyor hiç

ama vermesi gerekiyor artık matem. büte bırakır sanırım 🙂

- - - Updated - - -

hareketsizlikten kuzu burda sanayide yemek deyiyemiyorum ki hep ekmek arası ye otur kalkıp gezecek yerde yok 🙁
teker gibi yuvarlanırız artık

tonbalak gibi kalırız kuzu dikaket etmek lazım ya gıdıklar çıktı mı bilki şişmişizz

Sahil aslına bakarsan hani deriz ya 'Su içsek bile yarıyor'metabolizmayı yemeye alıştırıyoruz sonra birden bıraktıgımız zamanda yedigimiz herşey yarıyor çünkü mide bir çalışmaya alışıyor ...her akşam çekirdek yersek alışkanlık haline gelir ben arada sırada çok nadir film izlerken çitlerim o da tuzlu severim,kola desen fast food tarzında yiyoruz her yemegin yanında kola içiyorum ben.Ben şu anda 51 kgdayım

sen 55 ol twet orda kal

bence senin vücuda yakışır

bende işte gergin zamanlarımda doymak bilmem sürekli yerim bir ara iyi koruyorsum kilomu

neyse yaz geliyor artık dikkat ederim

🙂

Yazın yemek bile yenmiyorki sahil yazın benim yediklerim kavun,karpuz,taze fasulye,semizotu birde cacık dün akşam sadece cacık içtim insanın canı istemiyorki

bende tam tersi gerginsem midem kapanır canım birşey yemek istemez

ben çokmu sinirliyim yada şalterim mi attı kafamımı taktım direk işte olsam markete gider her raftan bişeyler alır gelir oturmam la bitmesi bir olur evde de öyle hemen kırk çeşit yapıp yerim ya tam tersi yapı meslesi kuzu yoksa insan sinirliyken yemez içmez tam tersi taş olsa eritp yerim yani

- - - Updated - - -

bizim için daha erken canım ya

allahtan hayırlısı tabiki istediğin zaman ve vakti gelince olur zaten yeni bıraktın ya daha 2 ay oldu bence çok takma kafana

ben çokmu sinirliyim yada şalterim mi attı kafamımı taktım direk işte olsam markete gider her raftan bişeyler alır gelir oturmam la bitmesi bir olur evde de öyle hemen kırk çeşit yapıp yerim ya tam tersi yapı meslesi kuzu yoksa insan sinirliyken yemez içmez tam tersi taş olsa eritp yerim yani

bende yiyince midem dönüyor öyle durumlarda dediğin gibi yapı meselesi

akşamada bol salata yapıp biber var onu kızartayım yoğurtlayayım

oda bitsin çıksın dolabı temizlicem ya bu hafta sonu almayız meyveden başka 🙂

- - - Updated - - -

eurovisyonda yunua- sitanı dinlediniz mi kız çok tatlı çok güzel

Geri