Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende yazın çok yemek yiyemiyorum 🙂 bünye meselesi benim yediğimi başkası yese patlar kilodan :D:D

bana zayıf diyenlere artık kıskandınmı kız azcık boğazını tut sende benim gibi fıstık gibi olursun diyorum bozuluyolar hahaha

Slm kızlaar nasılsınız.
Bugün bohça gidecek ama gelinin dedesini hastaneye kaldırmışlar, geç gelin dediler.
Hayır olsun yaa, söz günüde gelinimiz taş düşürmüş, zavallı oturup kalkamıyormuş.
Hep kendi durumum aklıma geldi, o nedenle bohçaları süsledik hep, biz görmedik bari gelinimiz görsün.
Bende çok yorgun hissediyorum kendimi, doğru dürüst tadını çıkaramıyorum bu günlerin. Zaten eşimide özledim.
Doktor fazlasıyla kilo almışsın dedi, 10 kilo aldım, herkes 25 kilo alıyor, şaşırdım öyle diyince. Hiçbir tahlilim tam değilmiş, kızdı oradaki doktorlara, gidince hemen tahlilleri yaptırıp faxlayacağım. Gelince getireyim dedim, doğum gelmiş artık hemen yaptırıp faxla dedi.
Oğluşumda kocaman olmuş teyzeleri, son gittiğimde 1360 gr'dı. Bacaklarıda çok uzunmuş, belli oluyor zaten, belime doğru sokup duruyor. Uzaklık çok zor yaa, ne yardan ne serden geçiliyor. Annemin yanında olmama rağmen kocamı özledim, evimi özledim 🙁(

ikra 🙂 ilk önce geçmiş olsun hep böyle güzel günlerde muhakkak sıkıntı oluyor nedeni nedir acaba ya gerçekten üzücü

uzakta olunca insan daha farklı bir kıymetli geliyor bende geçen ramazan bayramında üçgün önceden gitmitik kızçelerle eşim bayram günü geldi ağlayasım geldi resmen ya farklı bir duygu

ikra 🙂 ilk önce geçmiş olsun hep böyle güzel günlerde muhakkak sıkıntı oluyor nedeni nedir acaba ya gerçekten üzücü

uzakta olunca insan daha farklı bir kıymetli geliyor bende geçen ramazan bayramında üçgün önceden gitmitik kızçelerle eşim bayram günü geldi ağlayasım geldi resmen ya farklı bir duygu

Hayırlısı diyelim artık Rabbim başka sıkıntılar vermesin canım.

Eşim diyorki 'sensizlik başıma vuruyor' hakikaten öyle. Bazen onsuzluk başıma vuruyor 🙂

Geri