Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cnm bende iş yerinde neçalıştıysam o yani. bugün çok yormayı düşünmüyrm kendimi
öğleden snra tekrar yapsammüsait olursam
akşamada göz gezdircem yarında evdeyim çalışıcam bakalım artık inş. olur kaç yıldır süürünoyrm seneye birde kredili sisteme geçicekmişiz
kızlar dün akşam annemlerde kaldım ehliyet almak istiyordum merkeze gittik abimle bitanıdık vardı oda çok söledi vazgeçtim
hiç uyuyamadım ya yerimişaşırdım birde annemle yattık saati var başında tık tık sinir bastı gece gece 😀
kızlar dün akşam annemlerde kaldım ehliyet almak istiyordum merkeze gittik abimle bitanıdık vardı oda çok söledi vazgeçtim
hiç uyuyamadım ya yerimişaşırdım birde annemle yattık saati var başında tık tık sinir bastı gece gece 😀
eskiden en rahat benim yatağım gibi gelirdi 🙂 şimdi eşim gececi filan oldugunda annemde kalınca bazen bende çok yadırgıyorum yerimi 🙂 hemde 24 sene yattığım yatagımı düşün artık 😀
eskiden en rahat benim yatağım gibi gelirdi 🙂 şimdi eşim gececi filan oldugunda annemde kalınca bazen bende çok yadırgıyorum yerimi 🙂 hemde 24 sene yattığım yatagımı düşün artık 😀
biz şuana kadar hiç ayrı yatmadık ama öyle bir durum olsa bende uyuyamam kesin🙂 yazlıkta başka yatakta yatıyorum ama eşimle birlikte olduğumuz için yerimi yadırgamıyorum🙂