Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar annemin o tarihi saati eskidende sinir ederdi beni ben yatağımda yatcamda diyemiom kadın arzu edio ama hiç uyuyamadım doğru düzgün sabah soruo iyi uyudunmu evet dedim mışıl mışıl uyumuşum.ahh diom içimden uykumu alamadımm

ay kızlar eş yanımızda iyi de benim yatış tarımı görseniz resmen üç gen gibi dik açı üçgeni adamay er kalmıyor ya çok şikayetçi benden hahaha
küçük boyunla koca yatağı kaplıyorsun diyor 🙂 ne yapayım ya 🙂

inan tek yatınca hayatım bacağını çek yok yok kolunu çek ya arada hoşuma gidiyor koca yatakta yayıla yaıla yatmak

ben bir kaç kez ayrı yattım ikimizde uyuyamasakta

uyku seti var üstünede battaniye örtüyor ben terliyorum o örtüyor

bir de uyuyana kadar bitişik uyuduktan sonra çevirip totomu yatağın bir ucuna gidip çapraz uzatırım ayağımı ohhhhhhhh

ay kızlar eş yanımızda iyi de benim yatış tarımı görseniz resmen üç gen gibi dik açı üçgeni adamay er kalmıyor ya çok şikayetçi benden hahaha
küçük boyunla koca yatağı kaplıyorsun diyor 🙂 ne yapayım ya 🙂

inan tek yatınca hayatım bacağını çek yok yok kolunu çek ya arada hoşuma gidiyor koca yatakta yayıla yaıla yatmak

ben bir kaç kez ayrı yattım ikimizde uyuyamasakta
bizde tam tersi eşimd bende çok düzenli uyuruz ikimizde bir köşeye çekiliyoruz çoçuğumuza ortada epey alan kalıyor🙂

- - - Updated - - -

uyku seti var üstünede battaniye örtüyor ben terliyorum o örtüyor

bir de uyuyana kadar bitişik uyuduktan sonra çevirip totomu yatağın bir ucuna gidip çapraz uzatırım ayağımı ohhhhhhhh
bizde sarılarak uykuya dalamıyoruz nedense

Geri