Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cnm babam fazla yemek yemez
hattta belkide hiç yemicek ben yiyip gelcem die tutturdu.
kızartma flnda olabilir ama gidipte kızartmalıkbirşeyler almak zor gelio yaw birdaha çarşının içinden tutcam evi.

güzel bir domates çorbası yap yanına kızartma cacık 🙂

- - - Updated - - -

bu ay reglinizde değişkilik varmı benim az geldi ve az sürdü

12 13 14 bugün birşey yok görünürde

esencim sonuçta gelen babanmış canım ne yapsam beğenir babalar zaten 🙂

sahilcannnnnn bence iç çamaşırı atlet kilot gibi bişey verebilirsin kuzu gayet güzel bi hediye olur 🙂

kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar
sahilin dediği gibi yarın kandil şimdiden dualarınız kabul olsun. çok dua edelim birbirimize.
ben isim isim düşünüyorum kızlar sizi dua ederken.
siz de bana edin.
bugün çok heyecanlıyım. dün ablamla konuştum armağanın meslektaşı olan ablamla. 2. çocuğu çok istiyordu (bir tane 6 yaşında yeğenim var) ya 5 gün gecikmiş regli. bugün kan testi yaptıracak bakalım inşallah hayırlı haberle arar.
çok merak ediyorum. siz de dua edin kızlar

esencim daha babama bişey düşünemedim. yarın almak istiyorum bi bakayım da bulurum herhalde bişiler gömlek falan, ya da bi tişört.

Sahil yaaaa bi ben göremiyorum senin fotolarını 🙁

benide ekle faceden olmazmı bende göreyim 🙂 özellikle kızçeyi çok merak ediyorum :D:D

kafacan bizi de eklesene face e?

esencim güzel bi çorba yap canım, bir de mücver yap.

şimdi kızlar bu gelen teyzenin kızı bana parfüm felan göndermişti
babaları da vefat etti önceki seneler şimdi bunlara kıyafet alsam koysam nezaketine karşılık 3 kız tutturamam ve marka giyorlar baş edemem acaba birer çamaşır büyük kızada çeyizine gecelik felan mı koysam ay çanta ayakkabı alsam olur olmaz bilmiyorum

öyle canım kıyafet çanta ayakkabı zor. onları tutturamazsın. çamaşır olur havlu olur güzel bişiler koy sen de.

Günaydın kızlar; yarın görüşemezsek şimdiden kandiliniz mübarek olsun. Huzurcum seni burda görmek çok güzel ya. İki gündür sohbetinin tadını çıkarıyoruz bu ara blogtaki sorunu giderdim artık o baştaki kelebekli alana tıklayarak anasayfaya dönebilirsin

Geri