Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın kızlar; yarın görüşemezsek şimdiden kandiliniz mübarek olsun. Huzurcum seni burda görmek çok güzel ya. İki gündür sohbetinin tadını çıkarıyoruz bu ara blogtaki sorunu giderdim artık o baştaki kelebekli alana tıklayarak anasayfaya dönebilirsin
canımcım valla o masa yı hazırlamışlar ben işten 7de çıktım anca yetiştim onlara ben sadece meyve ve çayın yanına tuzlu ve tatlı kurabiye yaptım o kadar 🙂
esen sosyete mantısı bence iyi fikir bende pazar günü iki annemleride bize yemeğemi alsam diyordum sosyete mantısı çorba salata tatlı gibi hızlı bir menü geçti aklımdan süpersin
Günaydın kızlar; yarın görüşemezsek şimdiden kandiliniz mübarek olsun. Huzurcum seni burda görmek çok güzel ya. İki gündür sohbetinin tadını çıkarıyoruz bu ara blogtaki sorunu giderdim artık o baştaki kelebekli alana tıklayarak anasayfaya dönebilirsin