Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canım ben bütün gün ayaktayım susuzluktan değilde otur kalk yaparken çok kalori harcıyorum sahurda yiceğim bir dilim ekmekle iftarda yiceğim bir tas çorbayla vücudum iflas eder.zayıfım zaten iyice zayıflarım.

sahilciğim öyle yapıyorum ramazan ortasında ya da sonuna doğru tutamadıklarımın yerine veriyorum.haa çokbişiy veremiorum ama niyt edip sonra oruç bozmak daha kötü
yada hasta olmakdaha kötü
Rabbim afetsin kendimi kötü ve huzursuz hissediyorum bu şekilde vicdan azabı çekiyorum her yıl

dün akşam yemeğine yoğurt ekmek yedik eşmile canımız istedi nane felanda koyduk midem ok adar hafiftiki sahurda kahvaltılık yaptık

karpuzda su çok odluğu için bol bol karpuz yedik

🙂

esencim huzursuz olma canım kiminin şekeri kimimn tansiyonu çoğu kişi tutamayacağı için güvenemediği için tutmuyor dinde zorlama yok sen ferah tut kenidini olmadı en kötü kışn tutarsın

kızlar burdaark.lardan duydum
ramazanın 1.günü iftarda mercimek yapmak sevapmış
ilkkez duydum paylaşmak istedim

tes dün matbaaya gittim
senin logoyuda flasha attım götürdüm
baktık adam yazıyı küçük buldu karekterini değiştirdik daha büyüttü kartvizite koyucam
cumartesi elimdeolucak inş.

kızlar burdaark.lardan duydum
ramazanın 1.günü iftarda mercimek yapmak sevapmış
ilkkez duydum paylaşmak istedim

tes dün matbaaya gittim
senin logoyuda flasha attım götürdüm
baktık adam yazıyı küçük buldu karekterini değiştirdik daha büyüttü kartvizite koyucam
cumartesi elimdeolucak inş.

işe yaradıysa seviirim canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İftar için yemek yapmadım daha fırın makarna yapacaktım erişteli yeşil mercimek mi yapsam acaba?

Geri