Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım ben bütün gün ayaktayım susuzluktan değilde otur kalk yaparken çok kalori harcıyorum sahurda yiceğim bir dilim ekmekle iftarda yiceğim bir tas çorbayla vücudum iflas eder.zayıfım zaten iyice zayıflarım.
sahilciğim öyle yapıyorum ramazan ortasında ya da sonuna doğru tutamadıklarımın yerine veriyorum.haa çokbişiy veremiorum ama niyt edip sonra oruç bozmak daha kötü
yada hasta olmakdaha kötü
Rabbim afetsin kendimi kötü ve huzursuz hissediyorum bu şekilde vicdan azabı çekiyorum her yıl
Her kim Ramazanın başlangıcında müslüman kardesini bir ramazanı daha gördügü için tebrik ederse Allah ona cehennem ateşini haram kılar.Ramazan ayımız mübarek olsun.Rabbim bu ayı kullukta ilerleyebilmek için vesile eylesin.Hayırlı Ramazanlar
esencim huzursuz olma canım kiminin şekeri kimimn tansiyonu çoğu kişi tutamayacağı için güvenemediği için tutmuyor dinde zorlama yok sen ferah tut kenidini olmadı en kötü kışn tutarsın
işe yaradıysa seviirim canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden. İftar için yemek yapmadım daha fırın makarna yapacaktım erişteli yeşil mercimek mi yapsam acaba?