Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hayırlısı inş. sağ salim alda kucağına razaman tutuyormusun nasıl oluyor şimdi o kısma gelemedim henüz bilgi edinmek için
valla çok safikmişiz ya ben valla burda öğrendim bir çok şeyi hayatta yumurtlama günü nasıl hesaplanır duymadım şu yaşıma kadar baka okuya okua öğrendik

allah seni ne etmesin emi çok güldürüyorsun beni 🙂 tutamıyorum çünkü çok uzun çok üzüldüm tutayım dedim ama bu dönemler suya çok ihtiyaç oluyormuş seneyede emzirdiğimiz için tutamayacağım rabbim af etsin artık

pine hoşgeldin bizi unutmamana sevindik🙂🙂her şey yolundadır umarım özledik seni be yaa:D:D

kızlar bn hamilelik linkine bir şey yazdım arada bakın orası sahipsiz kalmasın

hoşbuldummmmm herşey yolunda çok şükür iyiyiz yeni form mu açtınız kız

pinecim hayırlısı olsun o zaman seni listeye ekliyorum linki de yazarm birazdan son adet tarihini yazarmısın

teşekkür ederim darısı size olsun inş.

pinecan bizde bu ay çalışmalara başladık bakalım ağustos bize ne getirecek dualarını bekliyoruz daha 2 haftadır çalışmalar devam daha var

hayırlı olsun kuzu inş. da hiç kafana takma olurmu ne kadar takarsan o kadar uzun sürer bebişinin göbişine konması hiç düşünme bile onu 🙂 herşeyi akışına bırak

yani kelebek benim düzenim bozuldu şimdi netten hesaplattırıyorum 23 24 ağustos diyor

bakalım

- - - Updated - - -

pine biliyoruz seni ille 5 dk olsa gelirdin sen 🙂

Geri