Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

akşam saat 2,20 gibi ölüyorum sandım bir kramp girdi göbeğimin altına ay doğrulamadım gittim wc biraz dedim gaz sıkıştı yine yok eşime dedim çok ağrıdı geçer diyor gözünü bile açamadı 🙂 sardı beni pikeye sıcak tut zaten yarım saat sonra tekrar kalktım şimdi geçti ama akşam bayılacaktım

kışın lap lap yıkadığım balkonların acısı çıkıyor

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bende sahurda kalktım yumurta haşlıcaktım sahi ben niki yazınca hatırladım bu akşam yapayım bari🙂 Peynir ekmek reçel yedim meve suyu içtim yatım

arnavutlarda yumurtayı haşlayıp yoğurtlayıp meze yapıyorlar eşim dün yapmıştı güzel oluyor

- - - Updated - - -

bizimde pazar günü yemeğe çağırıyorlar amcaları birde annemleri bakalım annem gelirmi oda meşhul

arnavutlarda yumurtayı haşlayıp yoğurtlayıp meze yapıyorlar eşim dün yapmıştı güzel oluyor

- - - Updated - - -

bizimde pazar günü yemeğe çağırıyorlar amcaları birde annemleri bakalım annem gelirmi oda meşhul

o babamın dükkanda yaptığı meşhur yemeğidir çılbır mı ne diyorlar🙂 Babam üzerine salçalı sosta yapıyor afiyetle yiyoruz. Benim de görümcem geldi yaşadığı yerden o grubu komple iftara aalcağım pazar günü

al tes valla şu aralar kendime güvenim yo kyemek konsunda ancak iki iç kişiyi ağırlayabilirim gibime geliyor yoksa diğer türlü biz oluyoruz 6 kişi gelende 3 9 valla ben elim alşık değil bol bol yapmaa zorlanırım

al tes valla şu aralar kendime güvenim yo kyemek konsunda ancak iki iç kişiyi ağırlayabilirim gibime geliyor yoksa diğer türlü biz oluyoruz 6 kişi gelende 3 9 valla ben elim alşık değil bol bol yapmaa zorlanırım

iftarada almazsam ayıp olur canım ne yapayım bizde 8 kişi olacağız pazar günü elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacağım.

Geri