Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Çok zayıfmıssın bende geçen sene 48 kgdım ama bu sene aldım 52'yim şimdi 🙂

çok zayıfmışşsın demiyelim istersen 🙂
çok kilolu değilim diyelim bu konuya takıntılıyımda 🙂

50 kiloydum bende ama ramazan başından beri verdim işte..boyumda 1.65..aslında dışardan bakılınca gayet hoş gözüküyor kilom 36.beden giyiroum canım 🙂

Bilmem ben biraz balık etini seviyorum sanırım çünkü etek,elbise giyince daha çok yakışıyor orantılı bir şekilde aldıgın zaman ben çok ugrastım kg almak için o yüzden çok zayıfmıssın dedim benim boyum da 1,68 ama tabiki önemli olan senin kendini begenmen

Bilmem ben biraz balık etini seviyorum sanırım çünkü etek,elbise giyince daha çok yakışıyor orantılı bir şekilde aldıgın zaman ben çok ugrastım kg almak için o yüzden çok zayıfmıssın dedim benim boyum da 1,68 ama tabiki önemli olan senin kendini begenmen

1.68 - 52 kilo

1.65-48 kilo hemen hemen çok büyük ihtimalle aynıyız demekki boy kilo oranına bakınca 🙂

önemli olan sağlık tabikide bende bi ara çok ugrastım ama artık ugrasmıyorum,millet benim yerimde olmak için can atıyor 🙂

kocamda beğeniyo o yüzden bıraktım kilo almaya çalışmayı

Slm kızlar nasılsınız, hiç uykuya dayanamayan ben artık uyuyamıyorum, bugün klima alsakmı diye düşündük ama şuan çok pahalı pek istemiyorum ben. Yatak odası için alalım diyorum kışa doğru alsak, yatak odası soğuk olursa yine kullanılır, bebek içinde iyi olur diye düşündüm. Eşimde şimdi alalım diyor, ne yapsak sizce?

Büyük marketleri takip edin canım haftanın fırsat ürünü kampanyasında girebiliyor bazı ürünler benim haberim olursa seninlede paylaşırım,kredi kartınız varsa 3 ay erteleme seçenekleri oluyor o şekilde alın kışın ödersiniz

Büyük marketleri takip edin canım haftanın fırsat ürünü kampanyasında girebiliyor bazı ürünler benim haberim olursa seninlede paylaşırım,kredi kartınız varsa 3 ay erteleme seçenekleri oluyor o şekilde alın kışın ödersiniz

Buranın en büyük marketi migros ve bim 🙂
Oralara bakabiliyoruz sadece.
Geçenlerde bi fiyat farkıyla karşılaştım şok oldum.
Burada bizim toptan market var, genelde alışverişimizi oradan yaparız.
Fairy'nin pilatinium paketini aldık 28 liraya, bizim bulunduğumuz caddede bir market var, oraya gitmiştik bir baktım orada fiyatı 48 lira. Şokk oldum, bu nasıl bir adam kazıklamadır yaa, müdürle konuşacaktım sonra vazgeçtim, buranın insanı biraz cins yanlış bişey söyler canım sıkılır diye çekindim. Bazı marketler çok pahalı oluyor...

Çok zayıfmıssın bende geçen sene 48 kgdım ama bu sene aldım 52'yim şimdi 🙂

bende 50 kiloyum ama ramazan sonunda 47 felan olurum😕

- - - Updated - - -

Buranın en büyük marketi migros ve bim 🙂
Oralara bakabiliyoruz sadece.
Geçenlerde bi fiyat farkıyla karşılaştım şok oldum.
Burada bizim toptan market var, genelde alışverişimizi oradan yaparız.
Fairy'nin pilatinium paketini aldık 28 liraya, bizim bulunduğumuz caddede bir market var, oraya gitmiştik bir baktım orada fiyatı 48 lira. Şokk oldum, bu nasıl bir adam kazıklamadır yaa, müdürle konuşacaktım sonra vazgeçtim, buranın insanı biraz cins yanlış bişey söyler canım sıkılır diye çekindim. Bazı marketler çok pahalı oluyor...

maşallah o nasıl bir kardır öyle ya

ikra şimdi klima olmayan ev yok

bizde aldık hatta koç-taş 850 geldi ev için ideal yoksa bunalıyoruz
yani açıyorum gidince ben direk üstümü çıkrana kadar felan oda serinlrmiş oluoyr kapatıp otuuorum yada ağzını karşıya veriyorum gelemsin üstüme gecede ayarlıoruz yarım saate uyuduktan sonra kapanıyor kendi

Geri