Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Sahilimmm yerim ben seniii Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin 🙂içime kız doguyor

hahahaha twetyyyyyy

amin. inşallah ya sağ salim hayırlsıyla dünyaya gelsin de hiç fark etmez ama unutma kız dedin 3 5 ay sonra burada kızlarrrrrr süprizzzzzzzz pembe mi mavimi azarım nasip olursa allahtan bir akslik çıkmazsa

ay valla acayip bir duygu yani kafamı toparlaamıyorum

akşam olsun istiyorum biran önceeeeeeee şu kamerayı ayarlayıpp
bir koyabilsem gizlice siperiz yapcm

cumartesi pazar idrar testi yaptım
bugünde sabah işe gelirken kan testi yaptım sonucu alıp öyle yazmak istedim sabah siz günadınlaşırken ben burada merkatan çatlıyor gibiydim

- - - Updated - - -

ay kafa bir sürü yazdım tele konuşuyordum yok giriş yap felan yazxdıklarım gitti ya

cumartesi pazar idrar testi yaptım
bugünde sabah işe gelirken kan testi yaptım sonucu alıp öyle yazmak istedim sabah siz günadınlaşırken ben burada merkatan çatlıyor gibiydim

- - - Updated - - -

ay kafa bir sürü yazdım tele konuşuyordum yok giriş yap felan yazxdıklarım gitti ya

olsun bi daha yaz yeni anne 😀 bekliyoruz biz burda merakla belirtileri filan herseyi 🙂

daha çok yeni deeğrde az 13,600 lerde inş. tutunur hayırlsıı

zaten bliyorsun düşünmeye başlamıştık hani bir yılın sonunda genel kontrolleride yaptık yazmıştım ya folik içiyorum arada unutmazsam
işte bir deneme olumsuz iki deneme olumsuz ve testler geçikme morelmi bozulmuştu normalde 22 23 olması gerekiyordu cuamrtesi evde olan testlerden yaptım iki çizgi dedim yanlış oldu çok damladı
sonra pazar tekrar yaptım gördüm ya test beni yanıltır düşüncesiyle kan testi yaptırdım işte

nasip ya ramazan diye pek umutsuzdum çok dikakt etmedik denk geldi nasip oldu ya çok şükür önceden netten bakıyordum ovulasyon tarihlerine bu ay çok umursamadım ve takmadım geçenkinde çok üzüldüm diye işte tipik hemen ayağı kalkmamaya dikkat ettim sadece bol dua allah nasip etsin

regl olacak gibi ağrı vardı bayram regl geçireceğim diye 3 günde pet takarak gezim pantolonum açıktı diye🙂 bir yere giderken

cumartesi bile takmıştım düğüne gittik ne olu olmaz diye

ya diyorum ya beklentide değildim süpriz gibi oldu kaç gün pedlerle gezdim hani geçmesin bilmem ne diye olursada
adet ağrsıı gibi ağrı ve her zamanki gibi oalcak gibi bel ağrısı ama şuanda sağ kasığım çok batıyor
kasık ağrıları birde bende göğüs yok ya ay iki 3 gün öncesi göğüslerimi ucu karardı normalniden bir ton birde elimi dokumsan anlmıcak kadar ufak olmasına rğmen sızladı

aaaa birde değerlerimi var öle
ay ilk duyuyorum normalde kaç değer olması gerekio sahil
böle az değerde daha mı miniş oluorlar
evet drlarda stres baskı altındayken olmaz oluruna bırakın diyorlar.

Geri