Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şimdi sonucu aldırdım çalışana 🙂
içinede bakam diye tembih ettim hahaha
beta hcg 13267,08 pozitif referans aralığı 0-5
açıklama 3-4 hafta aralığı

canım değerin 13,267 mi yoksa 13267,08 mi eğer 13267,08 se senin bebişin kesesi görünebilir eğer değerin bu kadar yüksekse 5 haftayı doldurmuştur gebeliğin büyük ihtimal hafta sonu veya pazartesiye kalp atışını bile görürsün onüçbinin üzerindeyse

kızlar hani beni arayan şu tuğba vardı ya.
o bayramın 2. günü yine aramış babamın telinden
işte çok özür dilerim
benim aradığım esen başka birisiydi
savcılıa vercekmişsiniz vermeyin
benim yuvam yıkıldı ordudan esen adında bi bayan yuvamı yıktı şimdi ç-o-rluda tekstil fabr.çalışıomuş ondan o teli buldum fln filan döktürmüş bişiyler
babamda demiş bilip bilmeden iyice araştırmadan kimsee tel etme.rahatsız etme insanları fln demiş

kızlar hani beni arayan şu tuğba vardı ya.
o bayramın 2. günü yine aramış babamın telinden
işte çok özür dilerim
benim aradığım esen başka birisiydi
savcılıa vercekmişsiniz vermeyin
benim yuvam yıkıldı ordudan esen adında bi bayan yuvamı yıktı şimdi ç-o-rluda tekstil fabr.çalışıomuş ondan o teli buldum fln filan döktürmüş bişiyler
babamda demiş bilip bilmeden iyice araştırmadan kimsee tel etme.rahatsız etme insanları fln demiş

esencim kadın olmak zor biliyormusun daha fartklı bir olay başıma geldi birgün ark bankta oturuyoruz karşımızda tyatro vardı kadın çocuğuyla girdi bizde 5 6 bank var orda oturuoruz kocasıda yan bankta ama adam telde konuşuyor bende kulak misafiri oldum herhadle bir nasne çeviriyor
kadın çıktı oğluyla adamda onla birlikte takip ediyorum çaktırmadan kadın kocasını bırakıp geldi yanıma ismi sordu
neden dedim akrabama benziorsun bilmem ne ne alaka akrabanın ismini bilmezmisin dedim işte koam görüşüyor şu bu siz sandım valla kadına gt başımdan be kadın ne yapayım senin kartolzo kocanı o kadar şüpheyle yaklaşıor

- - - Updated - - -

Senin adına çok sevindim sahil, keyfini çıkar :tik: :D:D

tşk. ediyorum inş. hayırlısı bakalım henüzç ok başındayız
artık sizlerle birlikte yeni şeyler öğreneceğiz yavaş yavaş

sahil nasıl bir süpriz yapıcaksın cnm akşama

canım eşmi geç gelecek karnıma yazacaktım ama ondan vaz geçtim notumu yazacağım çorap yada artık minikçe bieşy trst sonuçları dosya halinde hediye poşetine koyacağım e onlarıda görmesi lazım
sonra kapılara notlar felan yazarız genedle hediye felan süpriz die
bende not yazıp aşkım sana küçük bir hediye aldım felan filan yönlendirici bir şekilde bende foto makinası elmide anı ölümsüzleştirrim inş.
tabi eve gidince ne olur bilmiyorum ablama söyledim
snnelere dr gittikten sonra inş. ellerine ultrason veririm

Geri