pineapples
Hamiş Melek
selam kızlar ve bebişler nasılsınız neler var neler yok
burdayım kelebekçim ara ara uğruyorum
sen fiziksel yorgunluk ve psikolojik yorgunluk yaşıyorsun bebişte büyüdükçe kendini daha yorgun hissedeceksin
şu zamanlar iyi zamanlar hareket iyi yürüyüş kış günü ama yürümek çok iyi 🙂
bende tetenoz oldum ama acıdı kolum ya 🙂
valla 7 kg dayım hale 25 haftaya gircem iyi gidiyorum inş. KIZIM da iyidir ocak 19 görcem nasipse o zamanda 7 aya giriyorum herşey nasip kısmet babannesi yüz örtüsünü yapmış şimdi eline örgü almış bakalım bişeye çıkartıcakmı 🙂
merhaba canım evet bu cumartesi gidicem canım..inşallah güzel haberler alırım
sen fiziksel yorgunluk ve psikolojik yorgunluk yaşıyorsun bebişte büyüdükçe kendini daha yorgun hissedeceksin
valla 7 kg dayım hale 25 haftaya gircem iyi gidiyorum inş. KIZIM da iyidir ocak 19 görcem nasipse o zamanda 7 aya giriyorum herşey nasip kısmet babannesi yüz örtüsünü yapmış şimdi eline örgü almış bakalım bişeye çıkartıcakmı 🙂
günaydın kızlar hayrılı sabahlar herkese
kafa parol kullanabılıyorum ama doktor mecbru kalmadıkca ıcme dedı bugn biraz daha iyiyim şükür ama kızlar benm şuara uyku halim ve yorgunlugum var sanırım bedenım artk yoruluyor kii son günlerde ciddi anlamda bi sey yapmıyorum şu basagırısı bnı maf etti
kafa doktora gıt gel haberdar et bızı
tes sızı nasılsınız bkalım bebısınle
sahıl nerelerde ki ses ver sahıllll
alırsın canım çok güzel bir duygu ya çok heyecanlı🙂 Pazartesi sabah uğra yoksa ben meak ederim🙂
bende daha şimdiden heyecanlanıyorum bakalım gidince ne olacak 🙂 mutlaka ugrarım canım sen merak etme 🙂
hoşgeldin pineeee..aynı bildiğin gibi sen nasılsın
hafta ve gün sormayı unutma kim büyük onu belirlicez😛
tamam canım onu kesin sorucam zaten 😀 bakalım kim daha büyük 🙂
inşallah ben sormadan söyler yoksa bu doktorlar beni delirticek 🙂