tess bende öyleydim o ilacı kullanırken şimdi gözüm açıldı ekşın bol bol![]()
evt tes şükür gercekten eşlermzde bizler gibi ben ilk zamanlarda adapte olamadım huysuzluklar yapıyordum cok esim süreklı alttan alıyordu bazende tartıstıgımız oluyordu ama sonra eşim sabırla özveriyle bana okadr güsel seyler ogrettıkı sabretmeyı hosgorulu olmayı saygıyı ve sevgıyı gercek anlamda öğretti.
kızlar hepimize kocaman bir AMİN dıyorum
- - - Updated - - -
tes kızz bebişin uyuya uyuya büyücek annesi🙂
kılon ideal sahılcm korumaya dıkkt et bnm doktorumda kıloya cok onem verıyor bn 3.5 ay ı doldurdum hala aynı kılodayım ama bebişimin buyudügünü hissediom karnım cıplakken bellı oluyor🙂bnmde randevum 15 ocakta smdıden ozledım bebegımı🙂sahıl bnde bı 7 aylk olsam ınsallh bebıısımn buyuse.
bnde yorgunluk var evet totomun ustune oturmuom artk vucudum ıflas edıyor resmen yorgunluktan sanırım suara dınlenmelıyımişlermz hafıfledı bıraz neysekı
pıne hosgeldın canm iyiyiz şükür bugn bn de daha ıyyım bıraz basagrım vardı bugun dha ıyıym neysekı sen ve bebişin nasl bakalm
Kelebekcim çok şükür iyiyiz canım kusmalarım da azaldı daha mutluyum🙂 Dinlen lütfen sende artık
Hoşgeldin pine, bizde herşey aynı gibi büyüyoruz birlikte🙂
sahilcim tetenozu bizde mi olcaz sağlık ocağımı yapıyo
bende daha şimdiden heyecanlanıyorum bakalım gidince ne olacak 🙂 mutlaka ugrarım canım sen merak etme 🙂
hoşgeldin pineeee..aynı bildiğin gibi sen nasılsın
pine ne haber canıkom nasılsın
kız zaman azalıyor he 🙂
ayy allah yardımcın olsun bir avazda inş. msj at bana olunca ilk fırsatta
evt pınenın az kaldı pıne dualarımız sennle olucak ınsallh sımdıden Rabbim kurtarsın ınsallh bebegıınıde senıde amin
inş. geçer benimde canım ya kocamın yüzünü özledim🙂
Ben bu uykuculukla nasıl çocuk emziricem geceleri onu düşünüyorum🙂
Ben bu uykuculukla nasıl çocuk emziricem geceleri onu düşünüyorum🙂
tesss nerde sona kaldın kuzuuu daha evliliğinin 1 yılı anca doldu hamile kaldın 🙂