Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Şimdi kareokenin içerisinden dvd çıkıyor onda sözsüz parçalar var ama youtube'da kareoke türkçe pop yazdıgın zaman sözsüz sadece müzik olan parçalar var ben mesela evli,mutlu çocukluyu söylüyordum 🙂laptopda da iki tane giriş var birisi kulaklık biriside mikrofon mikrofon girişine taktım denetim masasından da ayarları yaptım ve başladık söylemeye 🙂

Kızlar Hsbc bankası beni sinir etti ben her ayın basında kredimi ödüyorum bunlar beni arıyo borcunuz var diye birisi aradı nasıl ukala ukala konusuyor anlatamam size ben bagırıyorum ödedim ben nasıl olur diye ödemedim işte ekranımdan görüyorum ben diyo ismini istedim ismini verdi ama soyadını vermedi hiç yapmam ama ben bunu şikayet edicem nasıl yapıcam bunu

hava buz gibi karnım belim ağrıyor ya offf.
dün eve git temizlik yap yemek ye misafir geldi insan hiç oturmuyor ya ne kadar yorucu oluyor 2 de çocuk vardı evin heryeri kuru yemiş kabuğu oldu neyseki bugünlerde hep annemde olurum artık abim geldi yurt dışından yemek içmek derken nişana hazırlık filan baya koşturmaca olacak yupis

hava buz gibi karnım belim ağrıyor ya offf.
dün eve git temizlik yap yemek ye misafir geldi insan hiç oturmuyor ya ne kadar yorucu oluyor 2 de çocuk vardı evin heryeri kuru yemiş kabuğu oldu neyseki bugünlerde hep annemde olurum artık abim geldi yurt dışından yemek içmek derken nişana hazırlık filan baya koşturmaca olacak yupis

Bende sabahtan beridir evimi düşünüyorum nasıl düzene girecek diye ama hiç temizlik yapmıycam cumartesi yda pazar kökten yapıcam nasılsa...

oh ne güzel ya tatlı bi telaş vardır sizde şimdi

şimdi kareokenin içerisinden dvd çıkıyor onda sözsüz parçalar var ama youtube'da kareoke türkçe pop yazdıgın zaman sözsüz sadece müzik olan parçalar var ben mesela evli,mutlu çocukluyu söylüyordum 🙂laptopda da iki tane giriş var birisi kulaklık biriside mikrofon mikrofon girişine taktım denetim masasından da ayarları yaptım ve başladık söylemeye 🙂

kızlar hsbc bankası beni sinir etti ben her ayın basında kredimi ödüyorum bunlar beni arıyo borcunuz var diye birisi aradı nasıl ukala ukala konusuyor anlatamam size ben bagırıyorum ödedim ben nasıl olur diye ödemedim işte ekranımdan görüyorum ben diyo ismini istedim ismini verdi ama soyadını vermedi hiç yapmam ama ben bunu şikayet edicem nasıl yapıcam bunu
hımm laptop şart yani..
Tweet hsbc öyle canım..eşimede öğrenciyken yollamıslardı senin ki gibi..bosuna yasal tefeci demiyolar bankalar için

Bende sabahtan beridir evimi düşünüyorum nasıl düzene girecek diye ama hiç temizlik yapmıycam cumartesi yda pazar kökten yapıcam nasılsa...

oh ne güzel ya tatlı bi telaş vardır sizde şimdi

2 kişi ne güzel oluyor ya evde koyduğun herşey yerli yerinde bozsanda dağıtsanda kendin yapıyorsun insan psikolojisi çok farklı kafacım. ha birşey hatırlatayım sana umarım sen yaşamazsında bende kaynanam ve görümcemleri çok büyük istekle misafir ettim evimde düğüne 1 ay kala herşey süperdi keyifle yemeklerini herşeylerini yaptım ramazandı sahurlarına kadar dönüp dedilerki oğullarına kız çay için önemüze sehpa koymadı ve bunun gibi şeyler yüzünden şuan aramız açık eşim sırf kız çalışıyor koşturmaca döneminde sol ayağımdanda tedavi görüyordum ödem olmuştu eşya taşımaktan bu yüzden bizi sildiler umarım o kadar emekten sonra bu kadar nankörlüklerle kimse karşılaşmaz çünkü kimseye git demiyoruz neden kalıyorsunuz demiyoruz sorunların başlıcaları bunun gibi ara kızıştırmalardan çıkıyor 🙁

adama diyorum ki Insan kaynaklarıyla konuştun mu
ben ilan falan göremiyorum benim yerime birini aramaya başladınız mı?
evet süreci başlattık ama ben biraz bekleme taraftarıyım diyo
dedim ben 13 Ocaktan itibaren ayrılmak istiyorum, öyle hemen olmaz mış mış
neden hemen gitmek istiyormuşum
dinlenmek istiyorum bazı planlarım var dedim
bakalım 11 de insan kaynaklarıyla konuşucam

baldemim evlilik nedeniyle ayrıldığın için hemen çıkma hakkın var.
bende 2 hafta kalıcam demiştim. normalde evlilik olmasa 6 haftaydı benim ihbar sürem.
ramazandı bide sıcak gittim uzak uzak projelere.
bigün aradı başımdaki müsvette 🙂
dedi 2 haftaya gidemezsin işler bitmemiş olur. dedim kaçan yok ama ben lütuf edip kalıyordum şimdi siz böyle dedikten sonra hiç kalasım yok.
çok sinir olmuştum.

Geri