Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ben nankör insanlardan nefret ederim zuzum öyle insanlar senden uzak olsunlar zaten nişanlıykende seni arayıp eltinin dedikodusunu yapıyordu kadının karakteri belli hiç sıkma sen tatlı canını

Huzurum geçmişe şimdi bakıyorum yeni evin hayırlı ugurlu olsun Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin 🙂dikkat et sogukta taşınacaksın kendini koru 🙂

Sahilimm enişteye deseydin ya ;Hayatım o kadar ugraşmana gerek yok bunların hazır sosları satılıyor 🙂

twityim çok sağol canım benim 2 aylık ev arama macerası bitti sonuçta.
haftaya taşınıcaz inşallah bakalım...
darısı herkese inşallah.

2 kişi ne güzel oluyor ya evde koyduğun herşey yerli yerinde bozsanda dağıtsanda kendin yapıyorsun insan psikolojisi çok farklı kafacım. ha birşey hatırlatayım sana umarım sen yaşamazsında bende kaynanam ve görümcemleri çok büyük istekle misafir ettim evimde düğüne 1 ay kala herşey süperdi keyifle yemeklerini herşeylerini yaptım ramazandı sahurlarına kadar dönüp dedilerki oğullarına kız çay için önemüze sehpa koymadı ve bunun gibi şeyler yüzünden şuan aramız açık eşim sırf kız çalışıyor koşturmaca döneminde sol ayağımdanda tedavi görüyordum ödem olmuştu eşya taşımaktan bu yüzden bizi sildiler umarım o kadar emekten sonra bu kadar nankörlüklerle kimse karşılaşmaz çünkü kimseye git demiyoruz neden kalıyorsunuz demiyoruz sorunların başlıcaları bunun gibi ara kızıştırmalardan çıkıyor 🙁

boşuna demiyorlar insan evladı nankör oluyor diye...amin canım inşallah öyle birşeyle kimse karşılaşmaz kim bilir ne kadar üzülmüşsündür...

şimdi benim peşimden eşime öyle şeyler söyleseler vallahi ben çok üzülürüm..ondan sonrada neden gelinler böyle davranıyorlar oluyo... e sen gelinine böyle yaparsan gelinde senle konuşmaz...

valla bu büyükleri ben anlamakta bazen zorluk çekiyorum..

ya birde sen okadar özeniyorsun aman şunu yapayım aman bunu yapayım diye böyle ufacık birşey duyunca insan ister istemez kendini çekiyo içinden hiç bişey yapmak gelmez yani

tesadüfüm kelebeğim sizde çok sağolun tatlılarım

Insan kaynaklarıyla konuştum geldim kızlar
ocak sonuna kadar kalmamı istediler
en azından yerime birini bulana kadar beklmemi istediler ama hala ilan çıkmamışlar
bende akşam eşimle konuşup size haber vereceğim dedim
gıcıklık yapmak istemedim

baldemim bence arada gelirim hergün gelmem falan de. kafana esince erken ayrıl falan. ocak sonuna kadar kalsan bile free takıl.

2 kişi ne güzel oluyor ya evde koyduğun herşey yerli yerinde bozsanda dağıtsanda kendin yapıyorsun insan psikolojisi çok farklı kafacım. ha birşey hatırlatayım sana umarım sen yaşamazsında bende kaynanam ve görümcemleri çok büyük istekle misafir ettim evimde düğüne 1 ay kala herşey süperdi keyifle yemeklerini herşeylerini yaptım ramazandı sahurlarına kadar dönüp dedilerki oğullarına kız çay için önemüze sehpa koymadı ve bunun gibi şeyler yüzünden şuan aramız açık eşim sırf kız çalışıyor koşturmaca döneminde sol ayağımdanda tedavi görüyordum ödem olmuştu eşya taşımaktan bu yüzden bizi sildiler umarım o kadar emekten sonra bu kadar nankörlüklerle kimse karşılaşmaz çünkü kimseye git demiyoruz neden kalıyorsunuz demiyoruz sorunların başlıcaları bunun gibi ara kızıştırmalardan çıkıyor 🙁

zuzucum benimde en çok korktuğum şey yaptığım iyiliklerin karşılığını alamamamdır.
zor canım. inşallah kıymetini anlarlar kuzum.

Geri