Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim eşimde bankacı her gün takım giyiyor her gün gömlek değiştiriyor her hafta 5 gömlek banko yani

sayi sennde eşin resmı gıyınıyorr aslnda bızmde resmı gıyım sart ama eşim sallamıyor hep kot gıyıyor gömlek gıyıyor ustune kazak bnde cogu zaman gomlek utulerm ama allahtan pantolon yok sevmıom ütü yapmayı yaa

kızlar bnm kızçeden hala ses seda yok arıcak ama bnı bnde konusmayacagm anneannem hasta oldu bn ızmırdeym annemı aramıs gecms olsuna ı9nsan once bnı arar bn ordayım netıcede eşimede dedm bundan sonra bnı aılenle muhatap etme dıe olmakta ıstemıom kendı bılır aksı halde onuda sılecegmı bılıyor

bn son bır kac gundur sanırım sınırlerm bozuk herseye herkese kızasm vr tahmmulum yok sanırım haftasonu dınlensem ıyı olacak

bazen benimde öyle oluyo yaa tatlı ye geçer :D:D

öğlen çıktım kaynanatöre klozet takımı aldım indirimdeymiş 50 tl lik şeyi 22.50 tl ye aldım hem de 5-5 taksitle :D:D

benimde iki tane var klozet takımım ama elle örgü olanı misafir gelince seriyorum diğeri normal oda kremli ayy herşey açık renk ya bu akşam atıcam makinaya yıkansın

kızlar benım dün tartılma maceram cok komikti ben dün geç çıktım hadı dedım kkimse yokken tartılim:D:D neyse cıktım tartıya 1 tl attım aa bı baktım personlerler cıkıyorr bırde tartı seslii başıma geldiler işte yaşımı falan soruyor tartı bende 25 yerine 24 yazdm herkes var dıe hahaha eşimde gülüyor.neyse 60 kilo cıktım aaa dıyorum bn 58 kiloydum nasıl 60 kilo olurum bu makınenın beyni karışmış beyni diom hahaha hahaha herkes gülümsedi tbi bana😀
diyet topiğine gıdom bır sey yazacagm

Geri