Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizimkiler modern medeniler ayak uydurmak lazım
ben en başından mesafeli selam kelam diğeri onlar gibi olsun isterler
okumuş tahsili olsun medenili olsun bakımlı olsun 🙂

var sanırım telefon da mesajlaşıyor ama ciddi değil sanırım aman anlatmasın bilmeyeyim

kız neyin var sende modernsin medenisin bakımlısın senden iyisinimi bulacaklar öpsünlerde başlarına koysunlar 🙂

bendede 2 elti var..hiç bi problem yaşamadık..hamdolsun..
kendilerini bilen insanlar..görümcemde yok..
eşim diyor olsaydı kardeşim anlaşamazdınız..:11:

sıradan bir günse o pastayı hangi ara aldı yahu. Bende gelince boynuna atlarım notta yazayım o zaman fazla vaktimiz yok bu aylık yetsin bu kadar bencede evlilik çok güzel sahil ben de çok memnunum hayatımdan

aklında varmış deemek ki işten gelirken kırk tane pastane önünden geçiyor herhalde birinden almıştır mutfağada koymamış meridvrnde bırakmış görmemem için başka zamanalrda alıyor ama elime veriyor çayla içeirz diyor bu seferki süpriz adı üstünde
ay pek düşünceli kocişim maşallah diyeyimmm

bende az değilim yani tabaklar notlar

aklında varmış deemek ki işten gelirken kırk tane pastane önünden geçiyor herhalde birinden almıştır mutfağada koymamış meridvrnde bırakmış görmemem için başka zamanalrda alıyor ama elime veriyor çayla içeirz diyor bu seferki süpriz adı üstünde
ay pek düşünceli kocişim maşallah diyeyimmm

bende az değilim yani tabaklar notlar

ikinizinkinin aynı güne denk gelmesi süper olmuş ben o yüzden özel bir gün sandım

baldem bence bişeye karışmamak lazım. çünkü iyide yorum etsen kötüde etsen elti diolar
ya bu elti düşüncesi insanların kafasına öle bi yerleşmişki ne yapsa suç oluo
ya da bende öle oldu.
ben onların nişanlarına gittiğimde ne kadar güzel duygularla gittim ay kaynım nişanlanıo
işte benimde bi ark.ım olcak artık die
onlar ailecek ne yaptılar hoşgeldin demediler
pastalarını keserken kurdeleyi keserken yandan yandan bana bakıp güldüler
çok şaşırmıştım böle bişiy beklemiodum
kıskanıcağımı düşünmüşlerdi herhalde ya da kıskandırmayı
bizler ne kadar güzel düşünerek başlasakta karşı taraf art niyetli ise olmayınca olmuo

esencim ben zaten karışmam kaynım cok istemesine rağmen,
kayınvalidemde hep der, kaynım için o evlenirken bütün vekalet sende baldem
bohçasıydı şusuydu busuydu
bende diyorum Anne neye ihtiyacın olursa yanındayım tabiiki ama ben kimsenin işine karışmam, bize de karışılmadı o yüzden herşey bizim istediğimiz gibi oldu. onun dışında çok şükür kayınımla aramız cok iyidir, abisine anlatmaz bana anlatır kız arkadaşıyla olan sıkıntılarını, alışverişe benimle gider, ikimizde beşiktaşlıyız maç'a bile gitmişliğimiz var ama gönül işi ayrı.

kız neyin var sende modernsin medenisin bakımlısın senden iyisinimi bulacaklar öpsünlerde başlarına koysunlar 🙂

yok kız zaten bana ne diyebilirler herşeyimle yetiyorum onlara boyum kısa aklım uzun hahahahahahahah

:tik:

ben ruj sürmeyen kayınvalidemi bile yoldan çıkardım ayol parfümler rujlar görsen herks diyor gleine mi öznedin oda diyor sahil aldı yenilendim sayesinde 🙂))
valla almıcam diyotum ama alıyorum ne yapayım geçen mayısda parfüm verim hala kullanıyor 🙂 az az sıkıyorum bitmesin diyor ev terliği felan ben giyorum onada alıyorm

Geri