Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evt ugrarıyorsun tamm cay söyledım içtin git deme üstelik geldgın evlı bır kadn ve iş yeri 2 saattr burdaydı gına geldı afakanlar bastı yemn ederm neyse gitmiş ben kacnca

evet ya düşünemiyolar heralde 🙁
baktın olmuyo dicektin benim işe dönmem lazım şimdi diye.

aynen kımse kımseye cevp vermıyor konusmuyor bn cok yorgunum dun gece 12.300da gıttım eve osaate cok yogun calstık maf oldum bırde netm gıttı ustune mısafır uzak kaldım sızden🙁

neseki geldin. bugün yılın son ayının ilk günü ondanmı böle olduk acep.

Browni
4 adet yumurta
2 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı un
4 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı nescafe
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı ceviz (iri kıyılmış)
  1. Yumurtaları & şekeri 7 dakika çırpıyoruz
  2. Süt sıvıyağ ve kakao’yu da ilave ederek 5 dakika daha çırpıyoruz (karışımdan bir su bardağı ayırıyoruz)
  3. Kalan karışıma kabartma tozu vanilya ceviz neskafe ve unu ilave ediyoruz
  4. 5 dakika daha çırptıktan sonra bu karışımı yağlanmış dikdörtgen fırın kalıbı/tepsisine döküyoruz.
  5. 175 derecelik fırında 35 dakika pişirdikten sonra fırından çıkan brownin üzerine ayırdığımız bir bardak karışımı döküyoruz.

kaydettim...

benimde başım çatlayacak görümcemle msnde konuştuk kafamı deldi aramıyorunuz sormuyorsunuz annem babam kırgın birsürü şey ağzımı açsam konular büyüyecek dahaa orda kapı gibi oğulları var gitsin söylesin derdi neyse ona dert duvarımıyız biz ya*

canım ne oldu ne var arada bilmiyorum ama sen kafan takma deseydin abimle yada kardeşinle konuş diye..bu arada sizde arayıverin kuzum ya sonuçta anne babadır.

baldem bütün tarıflerını aldım vala:D:D

kafa öpiver beniii :D:D

şıpıdık mozaık pasta yapım yanna kuru kuru olmaz dogru dedın

kızlar eşim bugun bna izin alacaktı kendı calısmıyor gelms işe eve gidelim diyor nolur diyor dedım sacmalama aksamgıdecegız manyadın mı be adam:D:D çok özlemiş kocam bni:tik:

yok bızmde annemlerde bı kere keslmstı hemen odennce gelıp actılar ama bızde ulasm sorunu yok orası nasıl olur bılmıyorum şıpıdık

kızlar benmde cumartesı mısafırım gelecek annem yufka almış börek yapacagm

gül böreği
kurabiye

baska bır sey aklıma gelmıyor ya

bende pazar günüsü eşimin dayısıgilleri ağırlayacağım
elmalı kurabiye/pasta
ıspanaklı gül böreği
havuçlu toplar
çerkez tavuğu
zeytinli rulo yapıcam
en kolay olaraktan bunlar geldi aklıma, sende bişeyler daha yap kuzucum
cumartesi de anacuğumla eminönüne gideceğiz:ohoh:

hadi onlar anne baba oğulmuş benim derdim neymiş kaç kez aradım düğün sabahı amleyat oldu ablası aradım ee bizi arayan varmı kaç aydır öldünüz mü kaldınız mı diye evlenmişim ve herşey değişmiş kocam yanımdaymış*

benimde başım çatlayacak görümcemle msnde konuştuk kafamı deldi aramıyorunuz sormuyorsunuz annem babam kırgın birsürü şey ağzımı açsam konular büyüyecek dahaa orda kapı gibi oğulları var gitsin söylesin derdi neyse ona dert duvarımıyız biz ya*

kardeşlerine oğullarına desinler. aramıyonuz sormuyonuz diye sana niye diyolar. aracımısın sen allah allah.

Geri