Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
düşümnmek isteimyorum ama bn kötü konuşturacak bırsey yapmam😛 iyi kaynana olurum 😛 kii ALLAH ömür verirse oda olackyaa düşünmek isteimyorum nayır nolamaz
dedemin insanları filmi tabiki biliyorum nasıl unutrum burya henüz gelmedı anadolu kartallarından sonra gelecek kesnlkle gıtmelıyım zaten sinemeyla aramzda bır apartman vr
düşümnmek isteimyorum ama bn kötü konuşturacak bırsey yapmam😛 iyi kaynana olurum 😛 kii ALLAH ömür verirse oda olackyaa düşünmek isteimyorum nayır nolamaz
Bazen kendi kayınvalideme haksızlıkmı ediyorum diye çok düşünürüm cidden.
Ama kadının her yerinden hata fışkırıyo, yani tutulacak bir tarafı yok...
Rabbim hayırlı kaynanalardan olmak nasip etsin...
Valla sorma kuzucum.Aklımdaki tek şey eve erken gideyim de yemeği yetiştireyim kociş gelene kadar.
Dün artık hastayım numarası yaptım ne yapayım erkenden uyuduk şükür🙂
Ama gece yapışık ikiz gibi uyuduğumuzdan ben sürekli uyanıyorum
En son offladım poffladım kociş arkamı mı döneyim dedi gayet masum.
Bende tamam hayatım dönme sarıl ama allah aşkına şu yorganı çekiştirme ben üşümüyorum dedimm.
dedemin insanları filmi tabiki biliyorum nasıl unutrum burya henüz gelmedı anadolu kartallarından sonra gelecek kesnlkle gıtmelıyım zaten sinemeyla aramzda bır apartman vr