Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydınlarr.
baldemim haalardan olabilirmi bu ağrılar
romatizma gibi hani
annem hep derdi üstünden 25 yıl geçti hala der ameliyat yerim acıo die üşütünce soğuk havalarda ağrıo herhalde.
benimde bugün yine sancım var o kadar ilaç kullandım iğne oldum viksler sürdüm ama hala ağrıo hala ağrıo sıkıldım artık ama ya

esencim senin çok iyi bir tatile ihtiyacın var. bence sinir kasların gerildi. şöyle güzel bir masaj yaptırabilsen kafanı boşaltsan bence ağrılarında hafifileyecek. psikolojik olarak rahatlaman lazım

günaydın kızlar. bu sabah öyle tatlı bir uykum var ki çok zor geldi kalkmak. dün akşam anneme gittik yemek yedik sonrada aşureleri götürdüm. çok güzel yapmış anacım. gelirken kayınvalidemlerede getirdim eve geçerken uğradık bıraktık onlarda bayıdılar. bu akşam söyleyeceğim kardeşlerime bana gelsinler gelirkende getrisinler biraz daha. birde annem bana ayva reçeli yappmış 2 kilo. onuda aldım geldim . elim boş gittim dolu geldim anlayacağınız.

canım senin gibi ameliyalılardan en çok duyduğum şey bu canım. sanırım en ufak bir üşütme orda ağrıya sebep oluyor. senin çok dikkatli olman lazım.

annenin ellerine sağlık canım, Allah hayrını kabul etsin evinin bereketini eksik etmesin Inşallah.
Bencede soğuktan ağrıyor bi de ben bazen ameliyat olduğumu unutup Heman mişim gibi bişeyler kaldırmaya çalışıyorum, kendime engel olamıyorum sanırım ondan oldu. bugün dinlenicem eve gidince Inşallah

esencim senin çok iyi bir tatile ihtiyacın var. bence sinir kasların gerildi. şöyle güzel bir masaj yaptırabilsen kafanı boşaltsan bence ağrılarında hafifileyecek. psikolojik olarak rahatlaman lazım

eşimde aynı şeyi söylüyor akasyacığım ama şimdi izin almak istemiyorum yaza tatile çıkmak istiyrum kısmetse.gerçi burda onada izin vermezler ya neyse.
hergün masaj yaptırıyorum eşime birde burda bir ark.var o çok güzel yapıo omuzlarımı sıkıo kadın hergün dio sen ne yapıosunda böle tutuluyorsun hergün sıkıyorum hergün aynı şekilde grgin oluosun.dr ye gittiğimde o da söledi sinirleriniz fazla gerilmiş dedi ilaçlar verdi ama içmedim sevmiorum öle ilaçları

günaydınlarr.
baldemim haalardan olabilirmi bu ağrılar
romatizma gibi hani
annem hep derdi üstünden 25 yıl geçti hala der ameliyat yerim acıo die üşütünce soğuk havalarda ağrıo herhalde.
benimde bugün yine sancım var o kadar ilaç kullandım iğne oldum viksler sürdüm ama hala ağrıo hala ağrıo sıkıldım artık ama ya

esencim geçmiş olsun canım ama ben sana daha önce de söyledim sendeki bu durumların psikolojik olduğunu düşünüyorum, biraz kafanı boşaltmaya çalış
sabahları kalkınca güzelce geril birkaç gün al kocanı yakın bir yere tatile gidin, iyi geleceğine inanıyorum

yerime bruda kalıcak birini bulabilsem arkama bakmadan gidicem
kızlar bende kışın bu çok oluo birde geçen kışta hatırlıorum soğuklar psikolojimi bozuyor galiba yoksa iş yerinde de evde de problemim yok kafama takıcak.
geçen kışta ayaklarımı kaldıramıodum yorgunum diodum hep.
geceleri birde güzel uyuyamıorum saat başı uyanıyorum ay geçmi kaldım geçmi kaldım paniği yapıyorum. saate bakıorum saat daha yarım sonra uyanıyorum saate bakıyorum 1 buçuk 2 4 en son 6 ve 6 buçukta uyandım yani uyuyamamak beni bu hale getirio

eşimde aynı şeyi söylüyor akasyacığım ama şimdi izin almak istemiyorum yaza tatile çıkmak istiyrum kısmetse.gerçi burda onada izin vermezler ya neyse.
hergün masaj yaptırıyorum eşime birde burda bir ark.var o çok güzel yapıo omuzlarımı sıkıo kadın hergün dio sen ne yapıosunda böle tutuluyorsun hergün sıkıyorum hergün aynı şekilde grgin oluosun.dr ye gittiğimde o da söledi sinirleriniz fazla gerilmiş dedi ilaçlar verdi ama içmedim sevmiorum öle ilaçları

yok canım bencede içme. bu yaşta başlarsak öyle ilaçlara oo sonu gelmez.valla esen hamdolsun hepimizin çok güzel yuvası var. öle sorunları olan insanlar varki her halime şükreidyorum. sende kendini yıpratma. einin yuvanın tadını çıkar. şu yılbaşı bari hafta içine gelseydi. onda da tatil yapamayacağız doğru dürüst.

sabah konuştuk eşimle normalde biz ailece bir arada oluruz hep ama bu sene ben eşimle vakit geçirmek istiyorum. ilk yılbaşımız. insan arada kalıyor ya. alışkanlıkları değişince

Günaydın kızlar ben geldimmm

Çok fena üşütmüşüm kendimi.
Sabah bir kalkdım baş ağrısı,üzerine birde mide bulantısı başladı.
İşe nasıl geldim bilmiyorum🙁

Geri