Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bende papara papara deyince birşey yapcak zannediyordum süt ısıttı içine ekmek doğradı üzerine beyaz peynir rendeledi al sana papara oldu çok şaşırdım ama güzeldi. Sorma tatlım ya benimde yarın doğum günüm biz her hafta kayınvalidemlere gidiyoruz ya yemeğe pazartesi sordu ne gün gideriz diye perşembe gidelim mi dedi bende doğum günüm ya diye düşündüm ama söylemedim perşembe evimizde olalım cuma gideriz dedim tamam dedi şimdi akşam gelmiş perşembe ne yemek yapacaksın annemlere gidelim mi dedi sinir oldum ya dedim bu sefer o gün benim doğum günüm ve benimde bir ailem var onları hiçe sayarak o günü annenlerde geçiremem sonra tamam aşkım haklısın dedi inşallah gene tutturmaz perşembe gidelim diye

hahaha erkekler çocuk gibi ve çok unutkan.

akasya bilion mu yelek patik örmeyi bebem. oyy ne güzel ya

Bende papara papara deyince birşey yapcak zannediyordum süt ısıttı içine ekmek doğradı üzerine beyaz peynir rendeledi al sana papara oldu çok şaşırdım ama güzeldi. Sorma tatlım ya benimde yarın doğum günüm biz her hafta kayınvalidemlere gidiyoruz ya yemeğe pazartesi sordu ne gün gideriz diye perşembe gidelim mi dedi bende doğum günüm ya diye düşündüm ama söylemedim perşembe evimizde olalım cuma gideriz dedim tamam dedi şimdi akşam gelmiş perşembe ne yemek yapacaksın annemlere gidelim mi dedi sinir oldum ya dedim bu sefer o gün benim doğum günüm ve benimde bir ailem var onları hiçe sayarak o günü annenlerde geçiremem sonra tamam aşkım haklısın dedi inşallah gene tutturmaz perşembe gidelim diye

ya işte erkekler bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar malesef..

benim kayınvalidemler uzakta oturuyorlar Allah için kayınvalidemi kayınpederimi çok severim ama burda olsalardı her hafta 1 gün mutlaka onlara gitseydim inanki deli olurdum heralde canım..

tek taraflı düşününce insanlar gerçekten çok bencil oluyorlar bende görümcemden dolayı bu düşündeyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne diyim bilemiyorum

kahvaltılar enişteden mi🙂

Sabah uyandık.Hayatım hastayım bana kahvaltılık bir şeyler hazırlar mısın ama şirkete götürücem dedim.
Kıyamam ben ona.Domates,salatalık,zeytin koymuş.Birde muz koymuş.Hepsini buzdolabı poşetine ayrı ayrı yerleştirmiş çantama koymuş.
Acele çıktım evden hiç halim de yoktu iş yerine geldim çantama bakdım nasıl duygulandım.
Arkanda seni düşünen birinin olması gerçekden çok hoş.

Ben evden daha erken çıktığım için kahvaltı hazırlıyamıyorum eşime.
Geçen günde hayatım sana kahvaltıyı ben hazırlamak isterdim ama saatler uymuyor diyorum.
Fıstığım sen üzme kendini.Yatağımızı toparlıyorum ama mutfaga zamanım kalmıyor.
Sende mutfagı toparlıyorsun gelince kahvaltı hazırlamış kadar oluyorsun diyor :dancing:

Geri