Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ya aslında ptt kargo ile kitap değiş tokuşu yapsak süper olurdu kafa o seriye o parayı boşuna verdi mesela bende vardı

doğru söylüyorsun canım ama işte ben kitapları evde seri olarak saklıyorum bir hatıra olarak pek kimseye kitap vermem yani hahaha

ay çok kötü gördüm kendimi hahaha

neden bilmiyorum ama ben eşinden güzel bişeyler bekliyorum, yani bende o izlenimi yarattı😀
Umarım enişte beni yanıltmaz, ne de olsa benim kocişle burçtaşlar🙂 herşeyin en güzelini yapmak icin ellerinden geleni yaparlar canım

yok canım daha fazla aldı ama adam cok cok fazla çalışıyor ve şirkette en yüksek memnuniyet oranı olan danışman. 4 ay önce de müdür oldu... diğer müdürlere göre maaşı fazla değil onlarda aradaki farkı senelik primle kapatıyorlar. Zaten kredileri ödeyince primde bitti, Buna da şükürler olsun.
Rabbim tüm borcu olanlara ödeme kolaylıgı versin..her ay böyle alsa 5 senede borç biter adaş fıstık gibi olur 😀

baldemcim maşallah. Allah borca girene yardım ediyor. ççooook kolaylıklar öderken darısı bizlere. bizde bu haftasonuda ev bakıcaz.

baldemim balım gelince ben sana yazmıştım. bunlar daha gelmeyen kızçelerimizdi bu sabah.. 🙂
geçmiş olsun ameliyat yerin ağrıyomuş biraz.

sağol canım ister istemez unutuluyor ameliyat yeri ağrı olmayınca sonra kendini hatırlatıyor😀
nereden bakıyorsunuz canım evlere? biz anadolu yakasından aldık, 2-3 günde bir gidip bakıyoruz bir değişiklik var mı diye😀 görmemişin oğlu olmuş misali

ya aslında ptt kargo ile kitap değiş tokuşu yapsak süper olurdu kafa o seriye o parayı boşuna verdi mesela bende vardı

bendede cok kitap var, aslında güzel fikir tesadüf
kızlar bende ingilizce kitaplarda var ilginizi çekerse gönderebilirim

amin cnm hayırlısı olsun Rabbim herkese ödeme kolaylığı versin

cnm özel değilse sizin orda ev taksitleri ne kadar yani bura göre merak ediyorum.
ist.da daha pahallı diolar ama bizim burda da az sayılmaz üstelik artn taksit yapıolar çok riskli gelio bana öle

2500 bizim evimizin taksiti ama bizim kredi faizimiz düşük
aynı siteden ev alanlar daha fazla ödüyorlar mış

Geri