Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayhhh kızlar topiğin üstündeki kelimeleri bende gönderdüm şimdi siz söyleyince😀
onlar galiba arama kelimeleri
yani google a gaz yazında bu topik'e de yönlendiriliyo😀
kafacım bilmiyorum maşallah muhabbetimiz yakınlığımız çok iyi ya. hani ilaç kullanarak ben fedakarlık yapıyorum. bundan sonra içmeyeyim dersem üzülür mü diye kafama takıyorum.
Canım son adet tarhimi hiç soran olmadıki, bugün doktor diyoki senin günün daha 1 gün falan geçmiş.
Bende hayır 3 gün geçti dedim.
Değer 1000 i geçmeyince vajinal bakılıyormuş onuda ben istemiyorum, o nedenle geçsinki üstten baktırayım...
bence çok iyi fikir herhalde listenin en altında ben olurum bu gidişle.
kızlar dediniz ya ilaç kullanma o kadar süre diye.dünden beri düşünüyorumda kocişe konuyu açmaya çekiniyorum ben yaaa.
önce doktora gidicem sonra dicem başka yöntem deneyelim diye.
kraliçem çok sağol balım sen dua et hamilesin duaların kabul olur. bu haftasonu yine bakıcaz inş.
huzurcum biz dün akşam bu konuyu konuştuk ben dedim 1 seneden fazla hap kullanmayı tavsiye etmiyorlar 8 ay içip bırakacağım dedim eşimde sen martıda iç nisanda bırak birazda ben korunurum sonra zaten akışına bırakırız dedi çok anlayışlıydı
kafacım bilmiyorum maşallah muhabbetimiz yakınlığımız çok iyi ya. hani ilaç kullanarak ben fedakarlık yapıyorum. bundan sonra içmeyeyim dersem üzülür mü diye kafama takıyorum.