Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kuzu kötü denk gelmiş ya şans işte 🙁( benimde 3 ay oldu tüp akşamdan akşama kullanıyorum biter mi acaba bende kalmayayım öylede :training1:

bizde ilk evlenince doğalgaz kullanamıyoduk tüp kullanıyoduk o zaman 3 ayda bitirmiştim ben çok mu müsrifim yaa
ama ben o zaman çok misafir ağırlamıştım hem yemekte hemde normal oturmada
bi çay demliyodum 3 demlik yemekte de kayseri mantısı yapmıştık 2 kez kocaman tencerede kazan gibi
hahah benim tüpüm bitmicekte kiminki bitçek dimi

Akşam fatmagülede bakamadık misafirler yüzünden
eşimde dizi izeriz diye çerz almış bir kaç çeşit allahtan
rus salatam vardı
mercimek köftem vardı tekrar yoğurup yumuşattım
çerez koydum bimde satılan susamlı kraker gibi kurabiye tadında ondan hep var evde
sonrası meyve 11,30 gittiler bende duş ve attım yatağa kendimi

ızgara yesen daha sağlıklı ama akasyacım senin için
burda balık satan yerler ızgara da yapıyo çok iyi oluyo
evi de kokutmuyoruz bazı akşamlar yemekle de uğraşmıyorum

canım valla balıklar ateş pahası kilosu 20 den balşlıyor idğerlerinin o yüzden ucuza kaçtım aklımda fırında büyük balık yapmak vardı ama olmadı . aslında en pratiği balık. tek çeşit uğraştırmıyor

ızgara yesen daha sağlıklı ama akasyacım senin için
burda balık satan yerler ızgara da yapıyo çok iyi oluyo
evi de kokutmuyoruz bazı akşamlar yemekle de uğraşmıyorum

Menekşe bugün bende yaptırayım diyorum senin gibi ızgarada biyerde yapıyolar bizim burda..
Eşim 12 de eve geliyor. 3 4 saatte balıklar buz gibi olur. Fırınım bozuk ısıtmak için.
öle yaptırıp tavada ısıtsam o geleceği saat nasıl olur sence???

akasya bizim orda hamsi 5 lira canım, bidahakine bana söyle ben sana göndereyim
uyanıklara bak 2 misline satıyorlar

nekadar az gelmiş. sizi çok tasarruflu gördüm.

benim annemin evindede onları çok yaşadık bizde sahil.
akşam annemle işten çıkıp eve gdiyoduk tüp bitiyodu.
o saatte tüpçüde gelmiyodu. yemekler yarım kalıyodu.

aslında tasarruf olsun diye birşey yapmıyoruz canım ya özellikle elektrikte sadece çamaşırımı 10 dan sonra yıkıyorum ütümüde 10 dan sonra yapıyorum o kadar doğalgazdada gündüz yakmıyoruz ama akşam sabaha kadar yanıyor

sen çalıştığın yerini söylesen belki senlede muhataba geçmişizdir ama firma adı önemli canım özellikle senin memletinden sürekli resmi kurumlarıyla irtibattayız servislere sürelkli eleman geliyor oralara hatta geçen demiştim ya menekşe ile görüştüm o senmiydin diye 🙂 isminiz aynıyfı kızla ona soramadım tabi bizim dernekten misin diye hahaha

Sahil şimdi çatlıcam valla. Sen nerde çalışıyosun. Özelden yazsana nolur 🙂)

Ben burda 6 sene oldu beni patronların kız kardeşi sanıyorlar hep 🙂

ben burda joker gibiyim herşey ile ilegileniyorum muhasesinden satınalma sevk teklif beni aşan konularda patronlara iletiyorum şu aralar kış sebebiyle durgun doğalafetler sırasında hızlı nisandan sonra dehşet ama artık haftaya çok yoğun olurum

Geri