Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende senin gibi düşünüyodum
ilk gecede asla içilmez diyodum içmedikte zaten eşimde bende (ben zaten içmiyorum)
namazlarımızı falan kıldık
ama sonra baktım olmuyo
çaresiz kalınca felek adama neler yaptırıyo valla onu bile denedim ama yok gene olmadı ıııııı

mormeneksem bende katılıyorum sana ılk gece namazkılınıyor cunku ama sonra olabılır bende evlıgmz ilk aylarnda dusnmedım degıl hatta bir arkd. tavsıye ettı yok dedim olmaz nasıl olur iyice korktum 🙁

kızlar size bir şey söylecegım benim yakın bir arkd.var eşiyle araları cok bozuk bir akşam ikisi sarhos kalınca o beraberlkten cocukları oldu çok üzülmüştü sonra aklıma geldı neyse kapatalm konuyu

Herkes neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyor
objektif bakıyorum içkili yerlere de gidiyoruz ilk önce çok garipserdim özellikle kadınarın bardak bardak içmesiin sonra göz göre göre alıştı sanırım 🙂
eşimle başbaşa ropmnatiklik yapmak isterim oda farklı bir akşın olur 🙂

geçen tesadif bilirsin şala diye biryerdeydik pöfffff görsen pat pat şampanyalar ilgiç ismini bilmediğim içikler herkes içti biz ve bizim gibi bir çift vardı renk uyumu olsun diye ben vişne içtim meyve suyu felan

çok normal artık böyle faceye bile yazıor millet şurdayım şu kadeh senin için yok bilmem ne su gibi oda oldu

Bizi seviyorum çünkü medenice konuşup fikirlerimizi söylüyoruz...
Birbirimizi anlıyoruz... Başka yerde arkadaş ortamında bile bu mevzular olsa amann bi çıngar çıkardı kavga çıkardı kesin... Kendimizi alkışlıyorum kızlarrrr 🙂))

He bide bu mevzu başka yerde olsa pıt diye damlanırdı hemen uyarırlardı ay belki ceza bile verilirdi anladınız siz onu 🙂)

Bizede süslemişler püslemişler foto çekmiştim hatıra diye 🙂
ama yemek içme serbesti yerli yabancı biz odaya alkol istemedik meyve felan yazın domdurma vardı 🙂

güzeldi ya bu sene asıl balayı gerçekleştircem valla o zaman pek bişey anlamadım acıdı şubu pehhhhhhh

:D:Dalemsin bencede gidin hatta bende saa katılıyorum balayında biz gezmekten fırsat bulamadık bir kere oda aglamaktan gozlerım şişti şimdi yazın tekrar lazım balayı:D:D

hosgeldın canım

benim ailemde herkes içiyordu dıyebılırım ama şimdi kimse içmiyor ben eskıdende sevmezdm dinimizde haram ve ben haramı evıme sokmak ıstemıyorum o evın ıcınde guvenle huzrla dualarla oturmak ıstıyorum helekı evlenılen ılk gece içilmesini dogru bulmuyorum haıyrlı bir işe haram bulaştırıyoruz ama içene saygım var yanmda içnlerde oluyor

çiklet hosgeldn merak ettk
hoşbulkduk canım benim..fıstık bende senin gibi düşünüyorum..valla zamanında içtik yalan değil ama ne birayı sevmişimdir ne rakıyı..tek bi şarabı sevmiştim 40 yıl düşünsem hadi içki alayım düşüncesi geçmez aklımdan..
msela ilk gece içilmesi konusunda sana katılıyorum ama
şahsen ben içmedim ama kadın olarak ilk gece korktugumuz için içirmek istiyo eşler..
eşlerimizde bize eşlik etmek için içiyolar..velhasıl eşim bana teklif etti ama hem kabul etmedim içmedim..ama ilk gece içmek iyi olabilir..acısız geçirmek anlamında..
benim eşim üniversitede sürekli bira içerdi adam keyif olsun diye kola niyetine içerdi..nişanlıyken söylerdi evimize alırız karsılıklı içeriz derdi..
ben dedim asla evime sokmam onu evin bereketi kaçar..hem haramm..o gün bugundür ağzına içki koymaz..evede sokmaz..
ama dediğim gibi evine sokanıda içenide asla kınamam..benim kokusundan midem bulanır..o çok sever..karışamam..

Geri