Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bizi seviyorum çünkü medenice konuşup fikirlerimizi söylüyoruz...
Birbirimizi anlıyoruz... Başka yerde arkadaş ortamında bile bu mevzular olsa amann bi çıngar çıkardı kavga çıkardı kesin... Kendimizi alkışlıyorum kızlarrrr 🙂))

He bide bu mevzu başka yerde olsa pıt diye damlanırdı hemen uyarırlardı ay belki ceza bile verilirdi anladınız siz onu 🙂)

kesnlkle kızlar bende sıznle her konuyu rahat konusuyorum hepnızı sevıyor sayıyorum

heranda istekli olmuyorki insan çoğu ilişkide kadınlar numara yapıyormuş zaten istekliyim diye bende sorun giriş kısmı o problem 15 dk ona uğraşıyoruz sonrasında birşey olmuyor :uhh:

nıckı ben sana ozel msj yazıcam bu konuda msn de eklımısn bende ordan yazım

Herkes neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyor
objektif bakıyorum içkili yerlere de gidiyoruz ilk önce çok garipserdim özellikle kadınarın bardak bardak içmesiin sonra göz göre göre alıştı sanırım 🙂
eşimle başbaşa ropmnatiklik yapmak isterim oda farklı bir akşın olur 🙂

geçen tesadif bilirsin şala diye biryerdeydik pöfffff görsen pat pat şampanyalar ilgiç ismini bilmediğim içikler herkes içti biz ve bizim gibi bir çift vardı renk uyumu olsun diye ben vişne içtim meyve suyu felan

çok normal artık böyle faceye bile yazıor millet şurdayım şu kadeh senin için yok bilmem ne su gibi oda oldu

Sahilim gene güldürdün beni Yaa. şu kadeh senin şerefine emmoğluuuu 😀
Abi onuda anlamıyorum tamam napıyosan yap ama onu her dakka face de rapor etmek zorunda değilsinki. Millet wc ye girse wcdeyim yazıcak yakın zamanda.
Hatta benim listemden var o tarz bir kaç kişi face de 😀

hoşbulkduk canım benim..fıstık bende senin gibi düşünüyorum..valla zamanında içtik yalan değil ama ne birayı sevmişimdir ne rakıyı..tek bi şarabı sevmiştim 40 yıl düşünsem hadi içki alayım düşüncesi geçmez aklımdan..
msela ilk gece içilmesi konusunda sana katılıyorum ama
şahsen ben içmedim ama kadın olarak ilk gece korktugumuz için içirmek istiyo eşler..
eşlerimizde bize eşlik etmek için içiyolar..velhasıl eşim bana teklif etti ama hem kabul etmedim içmedim..ama ilk gece içmek iyi olabilir..acısız geçirmek anlamında..
benim eşim üniversitede sürekli bira içerdi adam keyif olsun diye kola niyetine içerdi..nişanlıyken söylerdi evimize alırız karsılıklı içeriz derdi..
ben dedim asla evime sokmam onu evin bereketi kaçar..hem haramm..o gün bugundür ağzına içki koymaz..evede sokmaz..
ama dediğim gibi evine sokanıda içenide asla kınamam..benim kokusundan midem bulanır..o çok sever..karışamam..

hoşgeldn merk ettm pineye arattrdım artk bnde🙂evet çiklet haklısın eşler teklif edebiliyor benım babam cok ıçer bıze cok bagırrdı zaten ondan dolayı nefretım bu kadr çok bende ıctım bır kere mafolmuştum.bende evın bereketı kacar dıye dusunuyorum.ama ortamda bulunuyorum mecburen

Neyse cuma saati tövbe tövbe

akşama ne yemek var kızlar hepiniz balık felan dediniz ama benim hiç bir fikrim yok

canım ben balık düşündüm eğer balık yapamazsam. evde iki kabak var. küçük bide karnıbahar var.

karnıbahar haşlayıp salatasını yaparım.
Kabaklarda ya mücver yada çorba yaparım.
Bide kelebeğin verdiği havuçlu patates salatasından yaparım.
Evdekileri değerlendirmiş olurum çürücekler yoksa dolapta.

Geri