C
cikletimnerde
Forum Okuru
kızlar herkese iyi hafta sonlarıı huzurla bitirelim hafta sonunu inşallah 

bu arada ben geldim kızlar anca okudum geçmişi ama geç oldu biraz 🙂
sabah sizinle dertleşecektim sabah yazıp çıkmıştım ama galiba okuyamadınız neyse canınız sağolsun..
bende önümüzdeki haftadan itibaren değişik olaylarla geri dönebilirim hayırlısı artıkın..Rabbim yardım etsin inşallah
Tesadüfcüm sen benim için üzülme çünkü inan sadece güldüm konuşma tarzına o kadar nasıl bir konuşma yapacağını tahmin etmiştim ben üzerime alınmadım sert çıkışınla alakalı numarayı bilmiyorusn sana değişik geldi bence bndan sonra evlisin valla kayınvaliden komşusundan felan arıcağı tutuar oda şaşırmasın yanlışmı aradım diye
espiri yapmıştım arayarak bu yüzden önemsemedim dediklerini
eğerki sürekli telefonlaştığım samimi olduğum biri yapsa kırılırdım belki verdiği telefondada olsa değere 🙂

bu daha farklı bi hap ama bizimkininde çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabi hem kullanıyorum hem korkuyorum
Kızlar biz vedalasamıyoruz,ayrılamıyoruz birbirimizden içim kaç gündür çok huzursuzdu ama dünü gördüm ya Allahım bizim için hayırlısı böyle olucak artık içim rahat dedim geçen günlere nazaran daha iyiyim giderken hep beni ara tamam mı dio kıyamam ya

amannnn gene herkes gitmiş yawww ben buradayım mesaideyim