Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar herkese iyi hafta sonlarıı huzurla bitirelim hafta sonunu inşallah :kucu:

bu arada ben geldim kızlar anca okudum geçmişi ama geç oldu biraz 🙂

sabah sizinle dertleşecektim sabah yazıp çıkmıştım ama galiba okuyamadınız neyse canınız sağolsun..

bende önümüzdeki haftadan itibaren değişik olaylarla geri dönebilirim hayırlısı artıkın..Rabbim yardım etsin inşallah

bu arada ben geldim kızlar anca okudum geçmişi ama geç oldu biraz 🙂

sabah sizinle dertleşecektim sabah yazıp çıkmıştım ama galiba okuyamadınız neyse canınız sağolsun..

bende önümüzdeki haftadan itibaren değişik olaylarla geri dönebilirim hayırlısı artıkın..Rabbim yardım etsin inşallah

kafa hoşgeldin canım biz sana yazdık ne var gel akşam anlat diye.
nen var kuzum

Tesadüfcüm sen benim için üzülme çünkü inan sadece güldüm konuşma tarzına o kadar nasıl bir konuşma yapacağını tahmin etmiştim ben üzerime alınmadım sert çıkışınla alakalı numarayı bilmiyorusn sana değişik geldi bence bndan sonra evlisin valla kayınvaliden komşusundan felan arıcağı tutuar oda şaşırmasın yanlışmı aradım diye

espiri yapmıştım arayarak bu yüzden önemsemedim dediklerini
eğerki sürekli telefonlaştığım samimi olduğum biri yapsa kırılırdım belki verdiği telefondada olsa değere 🙂

numaranın silindiğini söylemiştim ben ama masumum ben🙂 Dedim ya canım normalde zaten öyle davranmamda müşteriye çok sinirlenmiştim üstüne aradın birde arkadaşım olduğunu anladım kırılmazlar diyede rahat davrandım benin kayınvalidemin o kadar güzel bir sesi yok :oppucuk:

Geri