yerimm ben sizi yaa bizde kelebegim ve huzurumla tlfonda konustuk;kelebeklede konusmanızı tavsiye ederim o da aynı sekilde bıcır bıcır ben kendimi yanındaymıs gibi hissediyorum olayları bizzat yasıyorum yastık savaşı
çok geçmiş olsun canım kıyamam ya inşallah çabuk geçer hamişliğin en zor yani ilaç kullanamamak sanırım sen genede ihmal etme görün doktora bitkisel bişeyler vardır belki
yerimm ben sizi yaa bizde kelebegim ve huzurumla tlfonda konustuk;kelebeklede konusmanızı tavsiye ederim o da aynı sekilde bıcır bıcır ben kendimi yanındaymıs gibi hissediyorum olayları bizzat yasıyorum yastık savaşı
ikra geçmiş olsun canımm sana ne oluyor böyle yaw dikkat etsene sen kendine bir de evdesin
İkra ben istanbula gittigim zaman ankara ile kıyaslama yaptıgım zaman bana o kadar soguk gelmiyor deniz oldugu için nem miktarı fazla havada yumusak buralar çok soguk kuru ayaz var sen dikkat et kendine
Biliyorum canımm evlilik dolayısıyla çook uzaklara gittin hava degişimi anlamında yazdım 🙂kız unuturmuyum cimcimem seni🙂