Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yerimm ben sizi yaa bizde kelebegim ve huzurumla tlfonda konustuk;kelebeklede konusmanızı tavsiye ederim o da aynı sekilde bıcır bıcır ben kendimi yanındaymıs gibi hissediyorum olayları bizzat yasıyorum yastık savaşı
çok geçmiş olsun canım kıyamam ya inşallah çabuk geçer hamişliğin en zor yani ilaç kullanamamak sanırım sen genede ihmal etme görün doktora bitkisel bişeyler vardır belki
yerimm ben sizi yaa bizde kelebegim ve huzurumla tlfonda konustuk;kelebeklede konusmanızı tavsiye ederim o da aynı sekilde bıcır bıcır ben kendimi yanındaymıs gibi hissediyorum olayları bizzat yasıyorum yastık savaşı
Canımcım ben şehir değişimine bağlıyorum, geldiğimde hasta oldum, sonbaharda, birde şimdi oldum, havalara alışamıyorum zannedersem. Bu defakini biraz zor atlatıyorum, yatsam yatamıyorum, kalkınca başım ağırıyor hayırlısı artık...
İkra ben istanbula gittigim zaman ankara ile kıyaslama yaptıgım zaman bana o kadar soguk gelmiyor deniz oldugu için nem miktarı fazla havada yumusak buralar çok soguk kuru ayaz var sen dikkat et kendine
İkra ben istanbula gittigim zaman ankara ile kıyaslama yaptıgım zaman bana o kadar soguk gelmiyor deniz oldugu için nem miktarı fazla havada yumusak buralar çok soguk kuru ayaz var sen dikkat et kendine
miriba kızlarr.
dün akşam annemlerde kaldım sabahta aşure yaptık.
ohhh çok canım istiodu süper oldu
twetty cnm bişiy sorcam ben saç rengimi değiştirmek istiorum sarımsı bişiy🙂 bana yardımcı olurmusun
kızlar sizden de fikir beklemekteyim