Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikranur şöyle düşün bizde insanız 24 saat hastaya hizmet etmemz mümkün olmuyor cunku yemek ıhtıyacmz kahve molasına dınlenmeye ıhtıyac duyurouz o anda elındekı işi bırakmamıs olsa hak veririm sana mesela bizim hamileydi sancısı geldi hasta diyorkı benım işimi hallet de öyle dogur insanlarda cok anlayıssz mesela ben eskıden lavaboya gıdemıyordum düşünsene bir kere afedersnz mıdem bozulmuştu tuvaletten zor kalkktım hasta bagırıp cagırmaya baslamak güvenlk tuvalte geldı cabuk ol diye yemn ederm bak ınanması güç ama gercek daha onlarcası anlatsam
ya zaten hastaneden çalışan insanların yıpranma payı cok yüksek
hergün birbirinden farklı insanlar görüyorsun
mahkumlar geliyo muayeneye
insanlar sevdiklerini yitiriyorlar vs.
zor bir ortam
ben bi tek sarımsak koymadım canım. maşallah sana.
teşekkürler tekrardan tarif için.
mercimek köftesi ilk kez yaptım ama vazgeçilmezlerimden olucak çünkü çok lezzetli.
ben bi tek sarımsak koymadım canım. maşallah sana.
teşekkürler tekrardan tarif için.
mercimek köftesi ilk kez yaptım ama vazgeçilmezlerimden olucak çünkü çok lezzetli.
Kardeşim yoğun bakımda yatarken annem terliğiyle doktora vurmuştu
benim oğlum içerde bir sürü saydı en son tak etti terliği ayağından çıkardığı gibi doktora tabi bir sürü millet toplandı şikayetçi oldu felan işte çaresizlik üzüntü hepsi bir arada olunca herşey oluyor
ya zaten hastaneden çalışan insanların yıpranma payı cok yüksek
hergün birbirinden farklı insanlar görüyorsun
mahkumlar geliyo muayeneye
insanlar sevdiklerini yitiriyorlar vs.
zor bir ortam
kesnlkle baldem ben nöbet dışında hasta görmüyorum artık poliklinik binasında calısmıyorum artık ayrı bır yerdeyım buralara kımse ugramaz yolunu sasıranlar hariç ama ynede ben güler yüz tatlı dilden yanayım kendimi koruyorum
eşim gece çalıştığı için bugün evde, yemekler ondan mış
menüsü de; hazır çorba, balık ve salata😀
dedim o kadar yormasaydın kendini olsun nolcak diyo
buna da şükür