Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peri cik bende mayısda evlendim neresi erken çok güxel bir ay ya neden uzattınız ki anlamadım vardır mutlaka salon anakra yolu üzeri dolu yağmur mesela herşey dahil kampanya yapmış 1000 tl
çıkıp baktınız mı canım detaylı
OFFFFFFFF
Bİ AKRABALARI VAR DÜĞÜN SALONU VARMIŞ
SEN BİLİYOMUSUN ÇINAR DÜĞÜN SALONUYMUŞ
ORDA OLCAK TATALIM
YA BU PAZAR GELCEM BURSAYA
YA BU YAĞMUR NERDE NASIL HERŞEY DAHİL 1000TL ÇOK FAZLA UYGUN DEĞİLMİ
hayırlısı olsun canım ya, biraz uzadı senin nişanlılık süreci ama
her işte bir hayır vardır
bak niers de hep daha cok var cok var diyodu bianda vakit geldi evlendi
senin düğün zamanlarında birçoğumuz hamiş kalmaya karar verdik
aman nekadar geç katılsa okadar iyi diye düşünüyorum bazen.
Cidden bekarlığı düşününce ayrı bi sultanlık ya.
Ye iç gez toz keyfine bak. Üstünde sorumluluk yok, düşünce yok oh ne ala memleket
Peri bir arkadaşım benimle aynı tarihte düğünü vardı tarih kesinleşmişti
sırf kaynanası teizliğini yetiştiremeiş felan diye ertelediler taaaaa kasıma
kızın psikolojisii çok değişikti kendini hazırlıyor düşün o güne o tarihe
bence sen konuş nişanlınla mayısta evlen ya
herşeyde bir hayır vardır tatlım ya zamana bırak hayırlsıı olsun allah tez zamanda kavuştırsın
davutdede istasyonun varya metro orada gogleye yaz yağmur urfa diyer 🙂
Kız kelebek seni eklicem ben ark göndermiştin bana girince 🙂
şıpi ya saçımı düzleştirip geliyorum işte topluyorum sıkılıyorum ben ya bana kullanışlı olcak en son düğünden hemen sonra kesitrdim şimdi el atmam lazım yine
herşeyde bir hayır vardır tatlım ya zamana bırak hayırlsıı olsun allah tez zamanda kavuştırsın
davutdede istasyonun varya metro orada gogleye yaz yağmur urfa diyer 🙂
Piştt kızlar ben geldim.
ay çok özledim sizleri nasılsınız?
Bizi yıl sonu telaşı sardı.Eğitimler,toplantılar,müşteri ile görüşmeler fatura takipleri derken gelemedimmm.
şıpi ya saçımı düzleştirip geliyorum işte topluyorum sıkılıyorum ben ya bana kullanışlı olcak en son düğünden hemen sonra kesitrdim şimdi el atmam lazım yine
bende öle yapmıştım. şimdi gene uçları kötü oldu. bide topla topla sıkıldım.
ben valla düzleştirmeye falan uğraşamıyorum. 🙁( sabah kalkıyorum kıvırcıağa yakın bi dalga... çok uzun sürüyo benim düzleştirmem 🙁
nereye eklıyım canım senn facen varmı kullanıyormusun
kızlar ben hala calısıyorum ıslerı yarısını ancak bıtırdım amam rejime baslamadan bu öğlen ben ziyafet çekip gelim kendime.... miss gibi yemek kokuları burnuma gelıyor sanı acıktımmmmm