Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kafa kız evınde gule gule oturrrr güsel yafrum da ılk aklıma gelen vıtrınlerın oldu temzlıgı zor olmuyrmu vala bn hafta sonu sılıp supurdm evımı 20 dk da😀bı tane bıblo yok evmde ne tembel kadıınım yahuu:D:D hahaha

Benim kaynanamın çok gıldır gıcık eşyası var. Birsürü minik minik biblolar bilmem kaç takım kahve fincanı yok kristaller onların kaseleri vazoları küllükleri.
Yani hem bu vitrinlerin içi doluydu hemde yemek masasının üstünde 5 kristal 1 vazo kristalin küllükleri vardı. Masayı görmek imkansızdı 😀
Bende üst üste kaldırdım onun vitrin bölümüne koydum. Her tozda onlarlamı uğraşıcam.
Vitrinin içinin tozunuda hiç almadım. Gözüm kesmiyo okadar eşyayı indirip toz alıp yerleştirmek. Abartısız vitrinde 8 takım kahve fincanı var sadece 😕 Gerisini sen düşün. pAZARcı dükkanı gibi aynı vitrini.

Benim kaynanamın çok gıldır gıcık eşyası var. Birsürü minik minik biblolar bilmem kaç takım kahve fincanı yok kristaller onların kaseleri vazoları küllükleri.
Yani hem bu vitrinlerin içi doluydu hemde yemek masasının üstünde 5 kristal 1 vazo kristalin küllükleri vardı. Masayı görmek imkansızdı 😀
Bende üst üste kaldırdım onun vitrin bölümüne koydum. Her tozda onlarlamı uğraşıcam.
Vitrinin içinin tozunuda hiç almadım. Gözüm kesmiyo okadar eşyayı indirip toz alıp yerleştirmek. Abartısız vitrinde 8 takım kahve fincanı var sadece 😕 Gerisini sen düşün. pAZARcı dükkanı gibi aynı vitrini.

çarsamba pazarı ıgıb ayıkla ayıkla bıtmezz kendıne ıskence yaaaa temzlk tozu falan ıyı yapmışşsn akıllı gelin seni😀 senn gıbı gelını bulmuş öpsün başına koysun bee:D:D

wellanın saç kremi de var kelebeğim ikisini bir arada kullanıyorum ben

hımm yoktu aldıgım markette baska yere bakım saol cnm bnm

Senin şu yorumlarına bayılıyorum şıpıdıkım yaa🙂
Benim kızçe dün geldi mutfakda tepemde ayakta örgü örüyor sinirlerim harap oldu yemin ederim.
Aklımdan biran sen geçtin sabır dedim.En sonunda oturun orda sandalye var dedim de oturdu.
Örgü örmüyor hee beni izliyorr 😕

Görmemek mümkün mü şekerim hahaha
Temizliğide zor olur kız.Benim evim kutu gibi küçümen ona rağmen fena toz oluyor.
Her hafta sonu mutlaka her yeri kaldırıyorum.Ama çok zevklisin gerçekden maşallah.

sağol canım 🙂

eh biraz zor oluyor tatlım hafta sonu bir günü ona ayırıyorum akşama dinleniyorum :D:D

kafa kız evınde gule gule oturrrr güsel yafrum da ılk aklıma gelen vıtrınlerın oldu temzlıgı zor olmuyrmu vala bn hafta sonu sılıp supurdm evımı 20 dk da😀bı tane bıblo yok evmde ne tembel kadıınım yahuu:D:D hahaha

zor oluyor tabi yavrum ya olmazmı ama gülü seven dikenine katlanır onlara baktıkça içim açılıyor resmen çok begenerek aldım misafir odamı vitrinlerimi,vitrin olmayıncada bana basit oluyo gibi geliyo 🙂 bol bol toz alıyorum yani :D:D

kafa baktım şimdi evine çok güzel ağız taadıyla oturun inş.

çamaşır makinann çalışıyor herhlde ışığı yanıyor 🙂

birde koltuk arasındaki çiçek çok küçük kalmış oraya aksesurlı vazolar varya büyükçeen gibi o yada biraz daha büyükçene .çiçek hoş olur 🙂)))) hava katar

sağol canım ,evet çalışıyordu :D:D zaten cumartesiden beri yazık canım çamaşır makinam bir tek şuan dinleniyor oda ben işteyim diye hahaha

o benim nişan çiçeğimdi canım 🙂 aslında çiçek sevmem ama bir tek nişan çiçeklerimi saklıyorum o boşluğada aslında hiç bişey koymuycaktım ama bu çiçeği koyacak yer buşamadım hahaha

ama önerin aklımda bulunsun canım sağol

Geri