Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Birde o günden hemen sonra işte. İlyas diye biri aradı.
Aynısını onada yaptım bilinç altı galiba
İlyas Salman mı dedim :haha:
Bunu ofistekilerde duydu hem güldük baya hem rezil oldum yani :D:D

kızlar hadi kırdıgımız potları anlatalım ben başlıyorumm.. birgün iş telefonunda karsımdaki beyle teli kapatmak üzere heycanmı panik mi ne dersin daha ilk günlerdi çünkü adama iyi günler yada kolay gelsin cümleleri deyip teli kapatıcakken adama heyecandan iyko iyko iyko (iyigünler kolay gelsin cümlelerinde hangisini kullanıcagımı şaşırmıstım..) dedim abartmıyorum baya uzadı gitti bu aklıma geldikçe gülmekten yerlere yatıyorum
Süpermiş yaa🙂🙂 Bende ilk zamanlar karşı firmadaki genel müdürün cinsiyetini bilmediğim için,erkekdi kendisi hanım diye hitap etmiştim. Özden hanımla görüşebilir miyim. Buyrun ben özden dedi karşıdaki erkek seni. Ben şok meğer direk hattıymış Ama bilemezdim yapcek bişi yok:D:D

ayy bitane daha var anlatmam lazım..
bigün yolda nasıl kibarlıgım üstümde nasıl..artık ne olduysa o gün bana..
neyse yolda yürüyorum..kafammı öndeydi artık görmedimmi direğe çarptım ama hızlı değil yavas biçimde
döndüm özür dilerim dedim ya varmı böyle salaklık hahahahahahahahaha

Süpermiş yaa🙂🙂 Bende ilk zamanlar karşı firmadaki genel müdürün cinsiyetini bilmediğim için,erkekdi kendisi hanım diye hitap etmiştim. Özden hanımla görüşebilir miyim. Buyrun ben özden dedi karşıdaki erkek seni. Ben şok meğer direk hattıymış Ama bilemezdim yapcek bişi yok:D:D

Öyle şeyler banada oluyo arada ya. mesela deniz ismi. hem erkekte hem kızda var
cinsiyeti bilmiyoruz sallayıp diyorum. deniz hanım veya bey diye :D:D

Bende lisede ilk defa akbil kullanıyorum,öğle arasıda 1 saat. Kızlar dediler haydi değişiklik olsun okuldan uzaklaşalım biraz. Sınıfta aradık sorduk soruşturduk akbil bulduk.Öğrencilik hali bedavaya gelecek yolculuk. Neyse tek tek otobüse bindik kızlarla bende ortalardayım,akbili bastım donono dedi. Ben gayet relax arkaya doğru ilerliyorum.Şöför amca seslendi hopp nereye diye. Ama ben akbili bastım dedim.Adam yüzüme bakdı boş dedi. Ben şok,yerin dibine girdim resmen.Binemeyen kızlar kenara çekildi,binenler indi ve yerlere yattılar. Meğer akbil aylıkmışda süresi bitmiş.O günden beri çok dikkatliyim akbil konusunda🙂

yaa bigün bende işyerine geliyom öğle yemeğinden şıpının dediği gibi kokoşluğum üstümde yazdı ayağımda da şıkırtılı mıkırtılı bi sandalet
asansöre binicem biri biniyo hadi yetişeyim diye azcık hızlı olayım dedim
ben öyle uğraşırken ayağım bi kaydı caart diye ben aynen asansörün önünde 2.80 yatıyom (bu boyla da nasıl 2.80 yatılıyosa)
sonra kalktım tabi ama birileri yardımcı oldu belim ve bacağım çok kötü olmuştu önce çok fena ağladım sonra da çok fena ağladım :D:D

Geri