Süpermiş yaa🙂🙂 Bende ilk zamanlar karşı firmadaki genel müdürün cinsiyetini bilmediğim için,erkekdi kendisi hanım diye hitap etmiştim. Özden hanımla görüşebilir miyim. Buyrun ben özden dedi karşıdaki erkek seni. Ben şok meğer direk hattıymış Ama bilemezdim yapcek bişi yokkızlar hadi kırdıgımız potları anlatalım ben başlıyorumm.. birgün iş telefonunda karsımdaki beyle teli kapatmak üzere heycanmı panik mi ne dersin daha ilk günlerdi çünkü adama iyi günler yada kolay gelsin cümleleri deyip teli kapatıcakken adama heyecandan iyko iyko iyko (iyigünler kolay gelsin cümlelerinde hangisini kullanıcagımı şaşırmıstım..) dedim abartmıyorum baya uzadı gitti bu aklıma geldikçe gülmekten yerlere yatıyorum

şipiiiiiiiiiii gözlerimden yaş aktı defollllllllBirde o günden hemen sonra işte. İlyas diye biri aradı.
Aynısını onada yaptım bilinç altı galiba
İlyas Salman mı dedim
Bunu ofistekilerde duydu hem güldük baya hem rezil oldum yani![]()

ayy bitane daha var anlatmam lazım..
bigün yolda nasıl kibarlıgım üstümde nasıl..artık ne olduysa o gün bana..
neyse yolda yürüyorum..kafammı öndeydi artık görmedimmi direğe çarptım ama hızlı değil yavas biçimde
döndüm özür dilerim dedim ya varmı böyle salaklık![]()

Süpermiş yaa🙂🙂 Bende ilk zamanlar karşı firmadaki genel müdürün cinsiyetini bilmediğim için,erkekdi kendisi hanım diye hitap etmiştim. Özden hanımla görüşebilir miyim. Buyrun ben özden dedi karşıdaki erkek seni. Ben şok meğer direk hattıymış Ama bilemezdim yapcek bişi yok![]()